RAZGOLITILA SE OLIVERA KOVAČEVIĆ: Čelična lejdi pokazala čime raspolaže, sve se vidi ispod MREŽICE (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša urednica RTS-a pokazala zavodljivu stranu!

RAZGOLITILA SE OLIVERA KOVAČEVIĆ: Čelična lejdi pokazala čime raspolaže, sve se vidi ispod MREŽICE (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Olivera Kovačević, jedna od najpoznatijih srpskih dama iz sveta medija, prethodne večeri prošetala je crvenim tepihom na jednom prestoničkom događaju, te svojim izdanjem potpuno raspametila javnost.

Naime, "čelična lejdi", kako je mnogi nazivaju, pojavila se u elegantnom crnom izdanju, međutim, sve oči su bile uprte u mrežasti deo kreacije koji je pokrivao njene ruke i dekolte, te je malo reći da je Olivera iznenadila svojim izgledom.

Kovačevićeva je nosila crnu mrežastu bluzu, koju je uparila sa satenskom haljinom ispod. Ova kombinacija je izazvala puno pažnje i komentara, s obzirom da je malo ko očekivao ovakav spoj na crvenom tepihu. Međutim, Olivera je još jednom pokazala da je hrabra i da se ne plaši da eksperimentiše sa modom, ali i da pokaže po koji deo tela.

Ono što je posebno zanimljivo je da su svi brujali o njoj kada je pozirala na crvenom tepihu, budući da okupljeni novinari nisu mogli da odluče koliko ona ima godina. Mnogi su se iznenadili kada su saznali da je ove godine napunila 56 godina, jer izgleda dosta mlađe. Ali, istina je da Olivera pravilnom negom svog lica i tela uspeva da zadrži mladalački izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading