ČITULJA ZA LAUŠA KIDA DUŠU NA KOMADE: Ceca Bojković skrhana bolom uputila voljenom kolegi POSLEDNJE REČI koje će vas NAJEŽITI (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.11.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivne reči će vas naježiti!

ČITULJA ZA LAUŠA KIDA DUŠU NA KOMADE: Ceca Bojković skrhana bolom uputila voljenom kolegi POSLEDNJE REČI koje će vas NAJEŽITI (FOTO)

Foto: E-Stock, republika

Legenda sprskog glumišta, Žarko Laušević, preminuo je juče, 15. novembra nakon kratke borbe sa karcinomom pluća, saopštila je njegova supruga Anita u ime porodice, a kako je Republika saznala, glumac će biti kremiran 20. novembra, u ponedeljak na Novom groblju.

Ovim povodom, da se oproste od voljenog kolege i prijatelja, oglasile su se Svetlana Ceca Bojković sa ćerkom Katarinom Žutić, Radmila Stanković i Ana Marija Rosi, koje su zajedno pokojnom Laušu posvetile emotivnu čitulju koja kida dušu na komade.

Republika

Foto: printscreen

Žarko Laušević čitulja

- Duboko pogođeni tvojim odlaskom, bolno svesni iskupljenja koje si godinama činio, ostajemo za tobom zauvek tužni i puni ljubavi - glasila je čitulja sa srceparajućim rečima koje su potpisale ove četiri dame, skrhane bolom zbog odlaska čuvenog Lauševića.

Podsćenja radi, glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a sredinom prošlog meseca stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo. Slavni glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Serbian Television USA

Žarko Laušević umro

On je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena. Uprkos bolesti, hteo je da nastavi snimanje serije.

Uprkos bolesti, Laušević ne odustaje od snimanja. On po svaku cenu insistira da nastavi da radi. Ne želi da se preda, već daje sve od sebe da pobedi bolest - pričao je za naš portal dobro obavešten izvor prošlog meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

18.11.2023 03:51

Bolne i teške reči su pisale i na čitulji momaka koje ih je ubio. On je ubica i ne treba ga žaliti