NAJSTARIJA LAUŠEVA ĆERKA PROMENILA PREZIME: Sakrila identitet zbog KRVNE OSVETE, prati je očev greh!

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asja Laušević odbacila očevo prezime zbog krvne osvete!

NAJSTARIJA LAUŠEVA ĆERKA PROMENILA PREZIME: Sakrila identitet zbog KRVNE OSVETE, prati je očev greh!

Foto: ATA Images, printscreen

Legenda sprskog glumišta, Žarko Laušević, preminuo je juče, 15. novembra nakon kratke borbe sa karcinomom pluća, saopštila je njegova supruga Anita Laušević u ime porodice. Pored nje, glumac je za sobom ostavio troje dece, koju je dobio u dva braka, s prvom suprugom Majom i, kasnije, s Anitom.

Lauševi naslednici, ipak, ne vole da se eksponiraju u medijima, te svoje privatne živote vešto kriju od znatiželjnih očiju javnosti, međutim, kako Republika saznaje, najstarija ćerka Asja je otišla čak korak dalje i potpuno sakrila svoj identitet promenom prezimena.

Republika

Foto: Facebook.com/Asja Dabović

Asja Laušević

Naime, ćerka Žarka Lauševića se, kao i njen otac, i dalje plaši krvne osvete koja je pratila pokojnog glumca nakon što je devedesetih godina počinio dvostruko ubistvo zbog kojih je svojevremeno završio iza rešetaka, te se, iako je devojačko Laušević zamenila prezimenom svog supruga Nikole Boškovića, predstavlja kao Asja Dabetić.

- Asja već godinama živi u Americi, u Čikagu, i nigde se ne predstavlja kao ćerka Žarka Lauševića, niti koristi muževljevo prezime, već je izabrala Dabetić, što se može videti na njenim privatnim profilima na društvenim mrežama. Nakon dva ubistva i "krvne osvete" o kojoj se naširoko pisalo u domaćim medijima, pokušala je da se sakrije jer ne želi da razmišlja o svojoj bezbednosti. Otac joj se iz tog razloga nije ni pojavio na venčanju - otkriva izvor za Republiku.

Republika

Foto: Tanjug

Žarko Laušević

Podsećanja radi, najstarija ćerka Žakra Lauševića, Asja, bavi se fotografijom i udata je za crnogorskog muzičara Nikolu Boškovića, poznatijeg pod umetničkim imenom Groovasheen. Par se venčao 9. avgusta 2014. na brodu "Vodena kočija" koji je isplovio iz tivatske luke Pine. Tokom krstarenja Bokom, njih dvoje su izgovorili sudbonosno "da" u intimnom krugu članova porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sale

16.11.2023 20:28

Baš lepo ste to otkrili, sada će žena morati opet da menja identitet.

mumi

16.11.2023 20:51

Stvarno ste preterali. Imate li granice. Pustite te priče,rekla-kszala. Malo dostojanstva,kulture,kucnog vaspitanja nebi vam skodilo

Gasa

16.11.2023 21:15

Koliko god se trudila a sakrije identitet vi te to lepo upropastili. Mogli ste dati im adresu i od koliko do koliko časova je kuci. Ljudskoj glupost nema kraja.