MILAN MARIĆ PLAČE UŽIVO U PROGRAMU: Potpuno slomljen progovorio o pokojnom Laušu, OVE njegove reči će pamtiti zauvek (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac potpuno slomljen progovorio o Žarku Lauševiću, evo koje njegove reči pamtiti do kraja života!

MILAN MARIĆ PLAČE UŽIVO U PROGRAMU: Potpuno slomljen progovorio o pokojnom Laušu, OVE njegove reči će pamtiti zauvek (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Legenda sprskog glumišta, Žarko Laušević, preminuo je juče, 15. novembra nakon kratke borbe sa teškom bolešću, saopštila je njegova supruga Anita Laušević u ime porodice, a njegov mlađi kolega i prijatelj, Milan Marić, koji se uživo u programu rasplakao zbog 

- Mnogo je teško, ne znam šta da kažem... Imao sam neku vrstu lepog i iskrenog odnosa sa njim. Nismo mi bili neki najbliži prijatelji koji se čuju svaki dan, daleko od toga, ali imali smo jedan divan odnos, prijateljski, otvoren i iskren odnos. Od Žarka se dosta toga moglo naučiti, nije ovde kraj, vratiće se on nama... Kroz sećanja i kroz stvari koje nam je izgovorao, kroz neke stvari koje možda nisam razumeo, pa su mi se naknadno vraćale, takav je bio. Širok čovek, koji je voleo da deli, nisu ga plašili ni uznemiravali mladi glumci. Voleo je mladost i mlade ljude, to se osetilo. Divno smo radili i sarađivali - pričao je Marić u jednom dahu, te nastavio o njihovoj saradnji iza kamere na seriji "Pad", koja je rađena po Laušovoj knjizi:

- Pozvao me je dan pred prvi snimajući dan, to veće me je pozvao da mi poželi sreću, da mi kaže da je tu šta god mi treba, da mogu da računam na njega, da mogu kad god da ga pozovem... Sledeći put smo se čuli kada je pogledao seriju, divno smo razgovarali, rekao mi je najlepše stvari. Verujem da je rad na toj seriji nas dvojicu na neki specifičan način približio. Komunicirali smo sa malo reči, ali je to postalo pristnije i intimne nakon našeg telefonskog razgovora - govorio je mladi glumac kroz uzdisaje, te se u jednom momentu i zamalo rasplakao:

Republika

Foto: youtube/printscreen/Serbian Television USA

Žarko Laušević umro

- Želim da ga pamtim kao nasmejanog čoveka, talentovanog i šarmantnog gospodina sa šeretksim, mangupskim osmehom, britkog i pametnog, tako ću ga pamtiti. Rekao mi je: "Čuvaj se", a ja se trudim - rekao je Milan Marić sa suzama u očima u emisiji "Jedan dobar dan".

Podsećanja radi, glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a sredinom prošlog meseca stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo. Slavni glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading