POTRESAN SNIMAK LAUŠA PRED SMRT ĆE VAS RASPLAKATI: Ovde je rekao poslednje zbogom! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno mršav i iscrpljen, Žarko Laušević rekao je poslednje zbogom, a da na to nije ni slutio...

POTRESAN SNIMAK LAUŠA PRED SMRT ĆE VAS RASPLAKATI: Ovde je rekao poslednje zbogom! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Legenda našeg glumišta, Žarko Laušević, preminuo je u 63. godini nakon kratke borbe sa teškom bolešću, međutim, pre samo mesec dana pojavio na premijeri filma "Heroji Halijarda" reditelja Radoša Bajića, gde je dočekan uz brojne ovacije.

Iako je tada bio vidno mršav i iscrpljen, Žarko Laušević je još jednom pokazao svoju jaku i neuništivu ličnost, koja je jača od svih nedaća. Nažalost, ova premijera je bila njegov poslednji poklon publici, koja je glumcu pružila podršku gromoglasnim aplauzom.

 

 

Podsećanja radi, glumac Žarko Laušević boravio je danima na bolničkom lečenju, a sredinom prošlog meseca stigla je informacija da mu se stanje poprilično pogoršalo. Slavni glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika.

Republika

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

Inače, Žarko je poslednje scene za seriju "Kalkanski krugovi" snimio u bolnici, gde je proveo poslednje dane svog života. Iako je bio veoma bolestan, on je odradio svoju ulogu hrabro i sa velikom posvećenošću. U toj poslednjoj sceni, glumac se ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je bilo maksimalno koliko je ekipa mogla da uradi, jer su želeli da ga štede i ne opterećuju previše.

- Uprkos bolesti, Laušević ne odustaje od snimanja. On po svaku cenu insistira da nastavi da radi. Ne želi da se preda, već daje sve od sebe da pobedi bolest - pričao je za naš portal dobro obavešten izvor prošlog meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading