BARCOKAS PODIGAO TON POSLE POBEDE! Ne znam šta OČEKUJU od nas!

Autor:

Sport

16.11.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak zadovoljan pobedama Pirejaca u duplom kolu Evrolige.

BARCOKAS PODIGAO TON POSLE POBEDE! Ne znam šta OČEKUJU od nas!

Foto: Starsport

Blistao je od sreće Jorgos Barcokas zbog načina na koji su košarkaši Olimpijakosa završili duplo kolo u Evroligi.

Pirejci su posle pobede u Beogradu nad Makabi Tel Avivom, savladali i bratskog rivala Crvenu zvezdu Meridianbet rezultatom 88:83.

- Moram da čestitam igračima i navijačima, bila je odlična atmosfera kao i uvek. Završili smo duplu nedelju sa dve pobede i molim vas nemojte potceniti bilo koga! Izgubili smo od Baskonije, a oni su savladali Barselonu sa skoro 30 razlike. Svako može da pobedi svakoga. Čak i protiv Makabija osvojili smo prvo poluvreme sa 15 razlike, ali smo izgubili Gosa i Pitersa, pa je bilo na kraju previše blisko rezultatski - rekao je Barcokas.

Foto: Starsport

 

U sledećoj izjavi obratio se fanovima Olija, koji nemaju previše poverenja u iskusnog stručnjaka i njegove izabranike.

- Ne znam šta neki ljudi očekuju od nas. Ovo je Evroliga i ona je veoma teška, svako ko malo zna o košarci to mu je jasno. Crvena zvezda je pokazala koliko je jak tim. Vodili smo sa 15 poena i na kraju smo napravili nekoliko loših odluka. Postigli su preko deset poena u par poseda. Moramo ceniti svaku pobedu u ovom takmičenju - bez dlake na jeziku kaže trener Olimpijakosa.

Republika

Foto: Starsport

 

Čestitao je nekadašnjem strategu Pirejaca na dobrom vođenju tima i dobroj igri Crvene zvezde Meridianbet.

- Želim čestitati Sferopulosu, nisam mislio da imaju najbolji roster ikada, do sada i čine teškog protivnika za plej-of - najavljuje Barcokas.

Na kraju je prokomentarisao povredu Papanikolaua, pod kojom je igrao i blistao.

- Moram spomenuti još nešto, posebna zahvalnost Papanikolauu, pošto je imao jako dobru utakmicu i pored toga što je dobio blokadu pre utakmice zbog bola u leđima. Nisam siguran da će igrati i sledeću utakmicu, ali sada je bio ključan igrač. Ne želim da ističem individualne igre, ali ovo sa njim je nešto posebno, šta je žrtvovao za tim - istakao je Jorgos Barcokas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading