SFEROPULOS TUŽAN ZBOG PORAZA! Evo šta je ODLUČILO pobednika u Pireju!

Autor:

Sport

16.11.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet nije uspela da stigne do druge vezane pobede.

SFEROPULOS TUŽAN ZBOG PORAZA! Evo šta je ODLUČILO pobednika u Pireju!

Foto: Starsport

Košarkaši Zvezde Meridianbet poraženi su na gostovanju Olimpijakosu u dvorani "Mira i prijateljstva" rezultatom 83:88 u meču devetog kola Evrolige.

Posle crveno-belog derbija, svoje utiske izneo je i trener srpskog šampiona i bivši šef struke Pirejaca Janis Sferopulos:

- Mislim da je treća četvrtina odlučila. Nismo bili agresivni u odbrani. Bilo je teško vratiti se, ali smo to uradili. Imali smo svoje šanse u poslednjih nekoliko minuta. Nadam se da ćemo nešto izvući iz ovoga - istakao je Sferopulos, trener Crvene zvezde Meridianbet.

Foto: Starsport

 

Sledeću utakmicu u Evroligi, klub s Malog Kalemegdana igraj 24. novembra, kada u Štark areni gostuje ekipa Olimpije iz Milana.

Prvak Srbije je trenutno na skoru 3-6 posle devet odigranih mečeva i nalazi se na 15. mestu, dok je Olimpijakos uz bilans od pet pobeda i četiri poraza na deobi sedme pozicije sa Monakom i Fenerbahčeom koji imaju isti skor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading