SKANDALOZNO SASLUŠANJE U TUŽILAŠTVU: Oštećeni u slučaju braće Hofman izneli šokantne izjave - rekli kako je sve bila samo ŠALA I GLUMA!

Autor:

Hronika

11.12.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Marko Janković, koji brani osumnjičenu braću Hofman, nije želeo da komentariše izjave dvojice oštećenih.

SKANDALOZNO SASLUŠANJE U TUŽILAŠTVU: Oštećeni u slučaju braće Hofman izneli šokantne izjave - rekli kako je sve bila samo ŠALA I GLUMA!

Foto: shutterstock, Facebook

Braća Hofman

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su dvojica oštećenih muškaraca u slučaju koji se vodi protiv braće Ljubana i Miljana Vidovića, poznatijih kao braća Hofman. Kako saznaje Kurir, svoje iskaze u tužilaštvu dali su dostavljač hrane i konobar, koji se nalaze na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako ih Miljan Vidović maltretira, zavrće uši, grize i šamara.

Oštećeni se nisu pridružili krivičnom gonjenju Vidovića, već su izjavili da su snimci bili šala. Dostavljač hrane i konobar su ispričali da su snimci nastali po ranijem dogovoru i da je sve bila gluma i šala, otkriva izvor Kurira, upoznat sa slučajem. Prema njegovim rečima, dostavljač hrane je, navodno, rekao da poznaje Miljana Vidovića jer mu inače stalno donosi hranu.

Advokat ne komentariše izjave svedoka

Advokat Marko Janković, koji brani osumnjičenu braću Hofman, nije želeo da komentariše izjave dvojice oštećenih. On je kratko potvrdio da su saslušani u tužilaštvu i dodao da je ostalo da bude saslušan još jedan svedok. Dok istraga ne bude okončana, advokat Janković ne želi da iznosi detalje.

Podsetnik na hapšenje braće Hofman

Podsetimo, braća Hofman, inače bokseri, uhapšeni su 10. novembra u jednom beogradskom tržnom centru i od tada se nalaze u pritvoru. Društvenim mrežama su kružili uznemirujući video-snimci na kojima oni maltretiraju ljude. Na jednom objavljenom videu zabeleženo je kako osumnjičeni Miljan Vidović u donjem vešu bije dostavljača hrane, govoreći mu: "Što si slao poruke mojoj ženi?".

Na drugom videu, zabeleženo je kako Miljan maltretira jednog konobara zbog, kako se čuje na snimku, papagaja. Nakon hapšenja braće Hofman, oni su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde su izneli odbranu negirajući izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading