NA ULICI HULIGANI, A U PRITVORU I KOD TUŽIOCA UTIHNULI: Braća Hofman odranije poznati po raznim krivičnim delima!

Autor:

Hronika

15.11.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećene svedoke, svedoke i prikupiti ostale neophodne dokaze nakon čega će biti doneta konačna odluka.

NA ULICI HULIGANI, A U PRITVORU I KOD TUŽIOCA UTIHNULI: Braća Hofman odranije poznati po raznim krivičnim delima!

Foto: printscreen/TV Happy, Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Miljanu Vidoviću Hofmanu, koji je zajedno sa rođenim bratom Ljubanom uhapšen u petak u beogradskom restoranu u tržnom centru u Beogradu već se sudi za nanošenje teških telesnih povreda. Dok njegov brat Ljuban u svom dosijeu ima krivično delo napad na službeno lice.

Kako saznajemo, Miljanu se sudi pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu zbog sumnje da je 2021. godine ispred jednog restorana udarao muškarca rukama i nogama, te da mu je tada naneo teške telesne povrede.

Prema rečima našeg izvora, Miljan Hofman bio je osuđen 2021. godine u Novom Sadu za isto krivično delo i tada je osuđen na kućni zatvor.

Kod tužioca rekli samo dve rečenice

Braća Miljan i Ljuban Hofman Vidović koji su uhapšeni nakon niza snimaka na kojima se vidi kako maltretiraju osoblje nekoliko restorana i kafića i dostavljače hrane na saslušanju kod tužioca rekli su samo dve rečenice.

Prema informacijama koje posedujemo, oni su negirali krivična dela koja im se stavljaju na teret.

- Rekli su samo da nisu krivi i da neće da odgovaraju na pitanja - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Nakon ovoga Prvo osnovno javno tužilaštvo predložilo je sudu da im se odredi pritvor zbog bojazni da će boravkom na slobodi uticati na svedoke koji tek treba da budu saslušani, ali i zbog bojazni da bi mogli da ponove ili izvrše nova krivična dela imajući u vidu njihovu raniju osuđivanost.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećene svedoke, svedoke i prikupiti ostale neophodne dokaze nakon čega će biti doneta konačna odluka.

Ljuban i Miljan Hofman su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Osumnjičeni se dovode u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vide nasilje i pretnje.

U jednom od poslednjih takvih snimaka, vidi se kako Miljan Vidojević šamara konobara i udara ga u stomak u društvu još dva muškarca. Navodno, snimak je nastao u jednom restoranu na Fruškoj Gori.

Plakali u pritvoru

Kako piše Telegraf, braća Hofman su plakala u pritvoru.

- Cvileli su kao devojčice. Molili su za milost - kazao je izvor.

Svi uhapšeni su, inače, razdvojeni u zasebne ćelije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading