DANAS ĆE BITI SASLUŠANA BRAĆA HOFMAN! Terete se za nasilničko ponašanje, mučenje i zlostavljanje!

Autor:

Hronika

12.11.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuban i Miljan Vidović, poznatiji kao braća Hofman, biće saslušani danas u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, nakon što su uhapšeni zbog povezanosti sa snimcima uznemirujuće sadržine.

DANAS ĆE BITI SASLUŠANA BRAĆA HOFMAN! Terete se za nasilničko ponašanje, mučenje i zlostavljanje!

Foto: Facebook, Printscreen/https://www.tiktok.com/@mister_calucci

Kako je saopštilo to tužilaštvo, nakon saslušanja biće doneta odluka o podnošenju predloga da im bude određen pritvor.

U saopštenju se navodi da će u daljem toku postupka tužilaštvo saslušati oštećene i svedoke i prikupiti i ostale dokaze radi pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i pravne kvalifikacije.

MUP će nastaviti da u saradnji sa tužilaštvima prikuplja i ostale dokaze, odnosno da proverava sve informacije kako bi se utvrdilo da li u radnjama braće Hofman i za sada NN lica postoje obeležja i nekih drugih krivičnih dela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije – SBPOK, uhapsili su juče Miljana i Ljubana Vidovića koji se dovode u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vide nasilje i pretnje.

Oni su uhapšeni u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading