MIRKO ŠIJAN BIO BLIZAK SA BRAĆOM VIDOVIĆ: Delio fotografije sa batinašima, jednog nazivao BLIZANCEM (FOTO)

Autor:

Hronika

10.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika je od samom početka pisao i apelovao na hapšenje nasilne braće Hofman, a sada otkrivamo sa kim su sve bili bliski.

MIRKO ŠIJAN BIO BLIZAK SA BRAĆOM VIDOVIĆ: Delio fotografije sa batinašima, jednog nazivao BLIZANCEM (FOTO)

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages,Facebook

Mirko Šijan i braća Hofman

Danas popodne, dramatična scena odigrala se u jednom luksuznom beogradskom restoranu unutar tržnog centra, gde je uhapšeno pet osoba od strane pripadnika Uprave kriminalističke policije (UKP). Među uhapšenima su braća Ljuban Hofman Vidović i Miljan Hofman Vidović. Kako portal Republika.rs otrkiva Mirko Šijan je bio baš blizak sa braćom Hofman, te je delio njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Prema onome što se može videti na profilu Mirka Šijana, sa braćom Hofman je proveo dosta vremena, a najčešće na proslavama.

Foto: https://www.instagram.com/miresijan/

Mirko Šijan sa ekipom u kojoj su i braća Hofman

Sa tih susreta Mirko Šijan je delio fotografije, gde se svi zajedno vide u dobrom raspoloženju.

Republika

Foto: https://www.instagram.com/miresijan/

Mirko Šijan i braća Hofman

Deleći jednu fotografiju sa Miljanom Hofmanom, Šijan je napisao u opisu iste "Twins", što u prevodu znači - blizanci.

 

 

Portal Republika je od samom početka pisao i apelovao na hapšenje nasilne braće Hofman. Portal Republika je bio prvi portal koji je hrabro pisao protiv terora Vidovića zbog čega su građani bili u strahu.

Snimak hapšenja brzo se pojavio na društvenim mrežama, prikazujući trenutak kada su pripadnici UKP stavljali lisice na ruke osumnjičenima unutar restorana. Gosti lokala bili su svedoci hapšenja, sedeći u kafiću i posmatrajući novonastalu situaciju.

 

 

Detalji o hapšenju još uvek nisu dostupni, ali prisustvo velikog broja policajaca u luksuznom restoranu ukazuje na ozbiljnost situacije. Prema snimcima, uhapšeni su sarađivali tokom privođenja.

Očekuje se da će nadležne vlasti uskoro izdati zvanično saopštenje kako bi javnost bila obaveštena o okolnostima ovog hapšenja i eventualnim optužbama koje se stavljaju na teret uhapšenima.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading