HAPSITE OVE BATINAŠE! Braća Hofman se iživljavaju gde god da se nađu: Isplivali novi snimci - kad će se zaustaviti OVO MALTRETIRANJE građana?! (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.11.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavlja se pitanje kada će biti zaustavljeno ovo maltretiranje građana od strane braće Hofman koje u poslednjih nedelju dana kulminiralo objavljivanjem užasavajućih snimaka.

HAPSITE OVE BATINAŠE! Braća Hofman se iživljavaju gde god da se nađu: Isplivali novi snimci - kad će se zaustaviti OVO MALTRETIRANJE građana?! (VIDEO)

Foto: Facebook

Braća Hofman

Nakon snimaka Ljubana Hofmana Vidovića i Miljana Hofmana Vidovića koji maltretiraju ljude na radnim mestima u poznatim ugostiteljskim objektima u Srbiji i Republici Srpskoj pojavilo se i novi video-zapis uznemirujuće sadržine.

Naime, na novom snimku se može videti Miljan kako urla "Hajde, brate, dođi da rešimo šta imamo. 'Ajde, 'ajde, 'ajde, 'ajde!" Sve ovo je propraćeno bahatim ponašanjem i pokazivanjem nabildovane mišice i pesnice.

Postavlja se pitanje kada će biti zaustavljeno ovo maltretiranje građana koje u poslednjih  nedelju dana kulminiralo objavljivanjem užasavajućih snimaka gde se promoviše teror Ljubana i Mljana Hofmana Vidovića.

Da podsetimo, juče je portal Republika.rs došao u posed snimka na kom se vidi kako Miljan Hofman šamara konobara jednog poznatog ugostiteljskog objekta.

Naime, on drži glavu pomenutog konobara, govori mu da spusti ruke, a onda ga šamara i u jednom trenutku ga ujeda za lice.

- Spusti ruke pi*ko mala. Kome si rekao da ćeš da zakolješ papagaja? Hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Je l' si rekao pred mojom ćerkom da ćeš da zakolješ papagaja? Je l' njoj da serviraš mrtvog papagaja? Nemoj da te masakriram pi*ko mala, nemoj da vidiš ko sam ja pi*ko mala. Ne smeš mom detetu da kažeš ništa loše, ima da me poštuješ, je l' si me čuo? Je l' si rekao tri puta pred mojom ćerkom da ćeš da zakolješ papagaja? Je l' si pogrešio? Evo ti ruka, pogrešio si, nikada te nisam dirao, nemoj više to nikada, poštuj to - urlao o je Miljan Hofman koji je bio u pratnji dva "prijatelja".

Ovaj snimak nasilja je isplivao samo nekoliko dana nakon što je Ljuban Hofman pravio haos u kafićima u Modriči.

I incidenti u ovim ugostiteljskim objektima su zabeleženi kamerom, a samo na jednom snimku se vidi grupa momaka koju predvodi Ljuban Hofman Vidović, kako upadaju u lokal u Modriči gde maltretiraju konobare i jednog od vlasnika.

Oni su upućivali ovom prilikom ozbiljne pretnje, tvrdili su da reketiraju pola Beograda i traže izvesnu osobu koju nazivaju "Crv“ i "Crvić“. Sve su to snimili i objavlili na društvenim mrežama.

Ovakvo javno bahaćenje je nedopustivo, te se od nadežnih institucija očekuje da odmah reaguju.

Javnost je dodatno uzmnemirio još jedan snimak gde se vidi Ljuban Hofman okružen policijom Republike Srpske koja je u položajima kao da ga štiti. Građani su se odmah zapitali da li batinaš, njegov brat i njihovi "kompanjoni" imaju zaštitu.

Kako bi se dokazalo da to nije slučaj  potrebno je da reaguju i nadležne institucije u Srbiji, a naročito nakon incidenta koji se dogodio u poznatom srpskom ugostiteljskom objektu. Nasilnicima se mora stati na put.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nenad

07.11.2023 13:07

Pa to se pre ili kasnije resi samo od sebe . Naletece na nekog baju koji je malko jaci i polomice im kosti i to je to . U svici davno pre nepunih 20 godina , u jednom malom restoranu su tri brata ( iz Crne Gore) , tako maltretirala sve goste jednog prelepog restorana . I kad oni udju ( obicno vikendom) svi gosti moraju izaci napolje , i muzika svira samo njima, i svi sluze samo njih. I sve je to trajalo i bilo mucno dok se nije pojavio , jedan Dejan , momak od oko 30 godina sa devojkom na veceri. Ulaze crnogorci i krene , teror. Kad su prisli stolu gde je Dejan vecerao sa devojkom , krene cirkus. Naravno nije to dugo trajalo par minuta , sva trojica su bila na patosu u komatoznom stanju . Onda je Dejan , nazvao svajcarsku policiju i oni su expresno bili proterani i dobili dozivotnu zabranu ulaza u Svicu. Dejan je bio policajac u civilu , zapravo jedan vrhunski borac u full kontaktu pa je doveden tamo da svajcarske policajce trenira tim vestinama a i sam je bio zaposlen . Gazda restorana ga je nagradio besplatnim obrocima kad god naidje , jer da ne bese njega tesko da bi opstao , morao bih zatvoriti taj prelepi restoran , ali eto nasao se baja veci od tih crnogorskih govana i spustio ih na zemlju za manje od minutu , dve . Tako ce i ovi proci ili ce dobiti batine ili metak . Treceg nema samo je pitanje tajminga , kad ce naleteti na zid.

Правда

10.11.2023 18:14

Затвор није правда. Бог мора да каже задњу!