REKETAŠI IZ BEOGRADA UZNEMIRILI ČITAVU SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU! Nakon skandaloznih pretnji, objavili novi snimak koji je ŠOKIRAO region! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.11.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi snimak Ljubana Hofmana Vidovića uznemirio javnost.

REKETAŠI IZ BEOGRADA UZNEMIRILI ČITAVU SRBIJU I REPUBLIKU SRPSKU! Nakon skandaloznih pretnji, objavili novi snimak koji je ŠOKIRAO region! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/ATAMANZAGLIBLJE

Nasilnici, na čelu sa Ljubanom Hofmanom Vidovićem, nakon što su maltretirali konobara i vlasnika kafića "Strit" u Modriči, Republika Srpska, otišli su do dece kriminalca Aleksandra Jovanovića Tupeše iz Modriče i odneli im poklone. To su takođe snimili i podelili preko društvenih mreža, isto kao što su prethodno objavili i snimke maltretiranja u lokalima.

 

 

Ovaj snimak na čitav slučaj, otvara nova pitanja. Naime, na poslednjem snimku se vidi kako policija obezbeđuje nasilnike, stoji pored njih sa upaljenom rotacijom. Saobraćaj je zaustavljen, decu su stavili na džip „mercedes“, a na snimku se jasno vidi da čitav njihov performans obezbeđuje policija i kako policajci usmeravaju saobraćaj, umesto da njih hapse, piše Srpskainfo.

Podsetimo građane Modriče, ali i Republiku Srpsku i Srbiju, uznemirio je video snimak koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojima grupa predvođena kik-bokserom Ljubanom Hofmanom Vidovićem, preti vlasniku kafića, ali i konobaru.

Zbog ovog snimka su se društvene mreže usijale, a mnoge zanima "ko su i čiji su ovi reketaši". Još uvek nije poznato šta se krije iza svega ovoga, ali je jasno da se radi o ''performansu'' opasnih kriminalaca.

Povodom celog ovog slučaja oglasila se juče i policija Modriče, doduše, rekli su da ni oni ne znaju o čemu se radi.

 

 

Na najnovijem snimku ovi momci se snimaju kako odnose poklone deci, za koju će se ispostaviti da su to ćerka i sin Aleksandra Jovanovića Tupeše, kriminalca iz Modriče, kojeg policija traži za više krivičnih dela, piše Srpskainfo. Nakon što je policija za njim raspisala poternicu, on je pobegao u Beograd gde se priključio kriminalnoj grupi na čijem čelu su braća Hofman.

Tupeša je inače odranije imao nekih problema sa vlasnikom kafića "Strit", pišu pomenuti mediji, zbog čega su Ljuban Hofman Vidović i njegova ekipa došli u taj kafić da maltretiraju i prete vlasniku. Nakon toga su otišli da nađu Jovanovićevu decu kojoj su predali poklone, a onda Jovanovića pozvali na video poziv. On je deci poručio da ih "tata čuva iz senke, da ih voli i da su oni njegovi sokolovi".

Izvor Srpskainfo kaže da se prema dostupnim informacijama, Tupeša se krije u Srbiji gde se povezao sa kriminalnom grupom na čijem čelu su braća Hofman.

Prema dostupnim informacijama, oni su nakon ovog skandala otišli za Srbiju, bez ikakvih sankcija.

Republika

Foto: twitter/printscreen/@samodejo01

Ljuban Hofman Vidović

Hofman osuđen u Republici Srpskoj

Ljuban Hofman Vidović je nekadašnji šampion Еvrope u kik-boksu. Pravosuđe Srpske za njim i bratom Miljanom Vidovićem tragalo je više od četiri godine u okviru istrage o otmici Nenada Jakovljevića iz Bijeljine iz maja 2018. godine.

Ljuban se predao u septembru 2022. godine i priznao da je zajedno s bratom oteo Jakovljevića, kako bi mu naplatili zelenaški dug.

Okružni sud u Banjaluci osudio ga je na godinu dana zatvora. Presuda je u novembru postala pravosnažna, ali ju je Ljuban zamenio za novčanu kaznu u iznosu od 18.050 KM, koju je platio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading