OVO JE OTAC BRAĆE HOFMAN! U emisiji se odrekao sinova zbog kriminala: "Oteli su čoveka, na poternici su, nemaju empatiju..." (FOTO)

Autor:

Hronika

11.11.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče su uhapšena braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović u jednom poznatom beogradskom restoranu.

OVO JE OTAC BRAĆE HOFMAN! U emisiji se odrekao sinova zbog kriminala: "Oteli su čoveka, na poternici su, nemaju empatiju..." (FOTO)

Foto: printscreen/TV Happy

asd

Hapšenje su sproveli pripadnici SBPOK-a i UKP-a, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. O

va braća postala su poznata javnosti pre nekoliko godina kada je njihov otac, bivši poznati bokser Miodrag Vidović, poznat kao Miško Hofman, javno izjavio da ih se odriče zbog prelaska iz sporta u kriminal.

Prvi put su braća Hofman postala tema medija kada su gostovali na TV Hepi, zajedno sa svojim ocem koji je izjavio da su se, umesto da se posvete studijama, upustili u loše društvo i kriminal.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Miodrag Vidović

Istina je da su oteli čoveka, oni su na poternici, oni nemaju empatiju, puni su sebe, Miljan posebno. On se tukao sa mnom, on ima krivičnih dela. Ljuban i još neki dečko iz Loznice su kindapovali jednog prevaranta, koji je bio moj insajder i koji ih je pratio, odveli su ga moju vikendicu na Drinu i valjda su ga maltretirali, moj drug kaže ja sam čuo jauke, oni su ga izgleda malo pritegli - rekao je, između ostalog, pre 4 godine otac uhapšene braće, koji je svoje sinove tada nazvao kukavicama.

On je tada naveo da se odriče svojih sinova.

Ja se odričem svojih sinova i svu svoju pokretnu imovinu dajem institutu u Beogradu - rekao je.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Braća Hofman

Braća Hofman uhapšena su juče u Beogradu, a kako je saopštio MUP, oni su se dovode u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vide nasilje i pretnje.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz podnošenje krivične prijave, biti prebačeni u nadležno tužilaštvo.

 

 

Braća Hofman su u centru pažnje javnosti u proteklim danima nakon što su se pojavili video snimci na društvenim mrežama koji prikazuju njihovo maltretiranje ljudi i izjave u kojima se hvale da "reketiraju pola Beograda", a o čemu je Republika svakodnevno izveštavala.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading