EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO DETALJE SVEDOČENJA PROTIV HOFMANA! Evo kako se braća nasilnici ''sprdaju'' sa državom!

Autor:

Hronika

10.11.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako nezvanično saznaje Republika.rs ovo je u tužilaštvu otkrio konobar kog je maltretirao Miljan Hofman Vidović.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO DETALJE SVEDOČENJA PROTIV HOFMANA! Evo kako se braća nasilnici ''sprdaju'' sa državom!

Foto: Privatna arhiva

Braća Hofman, Miljan i Ljuban, nasilnici koji seju strah širom Srbije i Republike Srpske, uhapšeni su danas u jednom poznatom restoranu u tržnom centru.

Kako portal Republika.rs nezvanično saznaje, konobar kog je Miljan maltretirao, pretio mu i ujedao ga, a njegov prijatelj sve to snimao, izneo je šokantne tvrdnje u tužilaštvu. Naime, on je tokom svedočenja o napadu koji je zabeležen video snimkom naveo da je sve iscenirano i isplanirano, te da su se unapred dogovorili šta će uraditi i da je sve bila samo jedna velika šala.

- Konobar kog je maltretirao Miljan je ispričao da je Hofman došao sa prijateljima kod njega na posao i da su se dogovorili da čitav napad izrežiraju, navodno ga čak ni šamar nije boleo, nego su i to odglumili, toliko se uplašio, da tvrdi da su oni samo prijatelji i da ne postoji nikakav problem, te da je sve bila šala - navodi izvor našeg portala.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Miljan Hofman grize konobara

Kako nezvanično saznajemo, on čak neće ni podneti krivičnu prijavu protiv Miljana Hofmana.

Podsetimo, u javnosti su se pojavili snimci, najpre Ljubana Hofmana Vidovića kako maltretira osoblje i vlasnika kafića ''Strit'' u Modriči, a zatim i Miljana Hofmana Vidovića koji je šamarao i ujedao konobara jednog restorana, kao i nekoliko dana kasnije tukao mladića na kolenima.

- Spusti ruke pi*ko mala. Kome si rekao da ćeš da zakolješ papagaja? Hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Je l' si rekao pred mojom ćerkom da ćeš da zakolješ papagaja? Je l' njoj da serviraš mrtvog papagaja? Nemoj da te masakriram pi*ko mala, nemoj da vidiš ko sam ja pi*ko mala. Ne smeš mom detetu da kažeš ništa loše, ima da me poštuješ, je l' si me čuo? - vikao je Miljan i nastavljao udarajući konobara:

- Je l' si rekao tri puta pred mojom ćerkom da ćeš da zakolješ papagaja? Je l' si pogrešio? - uporno pita Hofman, dok konobar potvrđuje da je to rekao i da je pogrešio.

- Evo ti ruka, pogrešio si, nikada te nisam dirao, nemoj više to nikada, poštuj to - zaključio je Miljan Hofman i u pratnji dva prijatelja se okrenuo i otišao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading