DAČIĆEVA SNAJKA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Milica Jokić dubokim dekolteom oduzima dah, a tek da vidi OVAJ DETALJ! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Jokić nikad provokativnija!

DAČIĆEVA SNAJKA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Milica Jokić dubokim dekolteom oduzima dah, a tek da vidi OVAJ DETALJ! (VIDEO)

Foto: Nebojša Mandić

Mlada pevačica Milica Jokić važi za jednu od naših najatraktivnijih dama sa estradnog neba, a pored glasa, mnogi smatraju da svojih stasom i oblinama mami uzdahe gde god da se pojavi. 

Milica je sada na Instagram profilu objavila provokativan video, u kom je pokazala vitke noge, ali i duboki dekolte, u ultra kratkoj crvenoj haljici. Komentari su se nizali jedan za drugim, muškarci su uzdisali za Miličinim atributima, a žene su bile oduševljenje njenim vitkim izgledom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Milica je nedavno u emisiji ,,Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović otvorila dušu prvi put o odnosu sa Lukom Dačićem i otkrila najintimniji detalje njihove romanse. 

 

- Meni se kod njega pre svega sviđa njegova iskrenost i upornost. I taj neki prijateljski odnos i ujedno poštovanje - rekla je Milica i nastavila:

- Ono što mu zameram je njegovo kašnjenje. On toliko dugo može da se sprema i za bilo šta on mora da kasni. To je neverovatno. On se sprema više od mene. Sprema se više od svake žene. Ja taman mislim spreman, kad njega nema još narednih pola sata. Inače za sve ostalo super funkcionišemo, jer smo jako slični. A njemu možda smeta što sad mnogo radim i putujem, pa me nema po nekoliko dana. Ne pravi on nikakav problem, naravno, ali kaže mi kako sam stalno na nekim snimanjima. Ali ima razumevanja, stvarno. Nikada ne pravi nikakav problem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading