IZ PRIKRAJKA ZABELEŽIO DOSAD NEVIĐENE DELOVE SPEKTAKULARNOG HAPŠENJA BRAĆE HOFMAN! Pogledajte kako je počela akcija UKP - zbog Vidovića lom u restoranu, letele i stolice! (VIDEO)

Autor:

Hronika

11.11.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su ponovno uzburkane nakon pojave novog snimka hapšenja braće Hofman, koji je snimio, pretpostavljamo, jedan od gostiju ovog luksuznog restorana.

IZ PRIKRAJKA ZABELEŽIO DOSAD NEVIĐENE DELOVE SPEKTAKULARNOG HAPŠENJA BRAĆE HOFMAN! Pogledajte kako je počela akcija UKP - zbog Vidovića lom u restoranu, letele i stolice! (VIDEO)

Foto: Facebook, Printscreen/https://www.tiktok.com/@mister_calucci

U jučerašnjoj spektakularnoj operaciji, Specijalni bataljon policije (SBPOK) i Uprava kriminalističke policije (UKP) sproveli su hapšenje braće Hofman, Ljubana i Miljana Vidovića, u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

Društvene mreže su ponovo uzburkane nakon pojave novog snimka hapšenja braće Hofman, koji je zabeležio, pretpostavljamo, jedan od gostiju ovog luksuznog restorana.

 

 

Osumnjičeni su bili u centru pažnje javnosti nakon što su se pojavili video snimci na društvenim mrežama na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako "reketiraju pola Beograda".

Braća Hofman, koji su nekada bili uspešni sportisti u kik-boksu, kao i njihov otac, prvi put su dospele pod udar policije Republike Srpske zbog otmice iz 2018. godine.

Očigledno je da su napustili sportsku karijeru, što je navodno dovelo do toga da ih otac odbaci zbog njihovog ulaska u kriminalne aktivnosti.

Video snimak hapšenja, koji se brzo proširio društvenim mrežama, prikazuje specijalne jedinice UKP kako brzo intervenišu, obarajući osumnjičene mladiće na pod i stavljajući im lisice. Nalog za hapšenje došao je od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Braći Hofman, Ljubanu i Miljanu Vidoviću određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM HAPŠENJA HOFMANA

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas su u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala privedeno pet lica na informativni razgovor, saopštilo je tužilaštvo.

- Ova lica se dovode u vezu sa objavljivanjem više snimaka uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi nasilje, pretnje, a, pored ostalog, se na njima čuju i tvrdnje da ta lica „reketiraju pola Beograda“ - navodi se u kratkom saopštenju.

Kako se dodaje, Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbednosti i imovine građana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading