STANIJA POSTAJE MAJKA U 2024: Stižu blizanci! Skinula se, pa SVE priznala (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se skinula do gole kože, pa šokirala priznanjem!

STANIJA POSTAJE MAJKA U 2024: Stižu blizanci! Skinula se, pa SVE priznala (FOTO)

Foto: Radivoj Hadzic

Popularna starleta Stanija Dobrojević u novogodišnjem intervjuu za Republiku otvorila je dušu i priznala da joj je godina iza nas jedna od najgorih, te da će je zauvek pamtiti po lošim stvarima. Kako je i sama istakla, ispala je naivna što je verovala vereniku Asminu Durdžiću, a to ju je debelo koštalo. Ona je, između ostalog, imala i jednu jaku i jasnu poruku za sve devojke, te ih zamolila da je poslušaju, a zatim i priznala da bi u novoj, 2024. godini volela da se ostvari u ulozi majke, ali sa pravim partnerom.

Stanija, evo nas na kraju ove 2023. godine, koja je bila i te kako turbulentna za tebe. Kako bi je sumirala sa trenutne distance, po čemu ćeš je najviše pamtiti i koje trenutke želiš zauvek da zaboraviš?

- Ovo mi je najturbulentnija godina kada je moj emotivni zivot u pitanju! Bilo je lepih ljubavnih momenata a onda i sunovrata, emotivnih brodoloma! Odjednom mi se zivot otrgo kontroli i sve je bilo tako javno, trebalo se nositi sa emocijama, medijima, komentarima!

Činjenica je da se o tvojoj vezi sa Asminom Durdžićem pisalo naširoko, kao i da su svi domaći mediji goreli kada je u pitanju tvoj privatan život. Koliko je to uticalo na tebe, jer si gotovo svakodnevno čitala razne stvari?

- Svi ljudi prolaze neke lekcije i drame u zivotu, samo su moje javne! Ja ne znam sto je to tako, mozda je to moja sudbina! Ne bih nikome pozelela da se zaljubi u "slobodnog" coveka, stavi vam prsten na ruku, srecni najavite familiji vencanje a onda se pojavi njegova zena na TV i kaze "Stanija mi ukrala muza! 

Republika

Foto: Radivoj Hadzic

Stanija Dobrojević

Sada kada su se strasti malo stišale i ta medijska prašina se slegla, šta smatraš svojom najvećom greškom u ovoj godini i s kojim planom ulaziš u narednu?

- Zameraju mi sto se bolje nisam raspitala o osobi sa kojom ulazim u vezu. A ja sam bila nit brige nit pameti, leto, ja u Majamiju slobodna, bezbrizna, a on je uradio sve da dodje do mene i osvoji me! 

Kada smo kod Nove godine, kako ćeš proslaviti ove praznike? S obzirom da imaš cvetajući biznis u Americi, imaš li vremena za porodicu u Srbiji?

- Preselila sam se u Majami, zapocinjem ovde novi zivot. Novi dom, novi auto, novi posao! Mnogo radim, ali kada su praznici u pitanju, njih moram da provedem kuci sa porodicom i radujem se tome! Kupujem poklone i za docek sam u Srbiji! 

Republika

Foto: Radivoj Hadzic

Stanija Dobrojević

S obzirom na to da se praznici neretko vezuju upravo za porodicu i prijatelje, kao i vreme provedeno s njima, u ljudima se budi nostalgija. Postoji li neko poseban ko će ti nedostajati u tim trenucima?

- Ne, jer sve obaveze ostavljam i dolazim da novogodisnje i bozicne praznike provedem sa najmilijima kuci u Srbiji!

Znamo da ne važiš za skromnu devojku i da ono što poželiš, to i dobiješ ili ostvariš. Koji poklon bi potencijalno mogao da te obori s nogu?

- Mozda nikad nisam bila skromna ali sam bila vredna, radna i ambicionzna tako da danas mogu sebi da priustim sta god pozelim u zivotu! Pored novog doma ove godine sam sebi priustila dva luksuzna automobila o kojima sam pre mogla samo da sanjam, putovanja u nove zemlje gde pre nikad nisam bila.. a i dalje me sitnice cine najsrecnijom cak kada kupim sveze ruze za radni sto! 

Republika

Foto: Radivoj Hadzic

Stanija Dobrojević

S obzirom na to da devojke imaju običaj da za doček obuku crveni donji veš protiv uroka i kako bi imale sreće u ljubavi, da li će to biti slučaj i kod tebe? Šta Stanija nosi u najluđoj noći?

- Vatreno crvena haljina i cipkani crveni donji ves je moj odabir na najludju noc! 

Šta ćeš poželeti sebi u najluđoj noći kada se kazaljke spoje tačno u ponoć i ko će uspeti da izmami tvoj poljubac?

- Kada se kazaljke spoje u ponoc samo cu zahvaliti Bogu i pozeleti da su svi moji najdrazi zdravi i srecni jer tad ja mogu sve i moj je citav svet! 

Republika

Foto: Radivoj Hadzic

Stanija Dobrojević

Želim blizance u 2024!

Da li bi u novoj 2024. godini volela da staneš na ludi kamen i ostvariš se u ulozi majke?

- Jedna mala beba ili blizanci, zasto da ne! To je uloga koju jos nisam iskusila i volela bih da mi se to desi ali sa pravom osobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Stanija stanija instagram Stanija instagram story Stanija slike Stanija slike Stanija gola stanija najnovije vesti Stanija Dobrojević Stanija Dobrojević najnovije vesti stanija dobrojević instagram Stanija Dobrojević biografija stanija dobrojević slike Stanija Dobrojević intervju Stanija intervju stanija dobrojević dečko stanija dobrojević godine stanija dobrojević godište stanija dobrojević gola Stanija dečko Nova godina Nova godina 2024 novogodišnji intervju Stanija i Asmin Asmin Durždić Stanija i Aneli aneli ahmić Aneli Elita Aneli Zadruga Aneli Ahmić biografija

Komentari (0)

Loading