ASMIN SPREMIO ZA ANELI PAKLENU OSVETU: Izdato zvanično saopštenje, OTVORENO PISMO krije ISTINU o njegovoj bivšoj!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić izdao zvanično saopštenje, najavio veliko raskrinkavanje!

ASMIN SPREMIO ZA ANELI PAKLENU OSVETU: Izdato zvanično saopštenje, OTVORENO PISMO krije ISTINU o njegovoj bivšoj!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Bivši partner Aneli Ahmić i dečko Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić sklonio se sa društvenih mreža na određeni vremenski period. To mu je bio dogovor sa Stanijom, ali gle čuda, kako se situacija zakuvala u rijaltiju ,,Elita 7", Asmin je odlučio da se velikim i krupnim koracima vrati na vrata društvenih mreža. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

Asmin je na Instagram profilu objavio status, kojim je najavio veliko raskrinkavanje, a jasno je bilo da se radi o Aneli Ahmić, sa kojom je u vrlo lošim odnosima.

Foto: youtube.com/pink.rs, Facebook, Shutterstock

Aneli Ahmić i Aneli Ahmić

Izgleda da je Asmina nateralo to što se u prethodnim danima dosta spominjao u rijalitiju, gde se isticalo da je on loš otac, da nije mislio na svoje dete Noru, koju ima sa Aneli, a da je Janjuš bolji od njega i da vodi računa o njegovoj ćerki, kojoj je navodno slao novac tokom odsustva iz rijalitija. 

- Moje neoglašavanje mesecima, mnogima je dalo za pravo, da odu predaleko. Sada sam tu, pa hajde da pričamo polako, istinu - napisao je Asmin Durdžić na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram

- Kakvi odroni, ja se spasila odrona, uopšte me više ne zanimaju. Ona je glupa kao ku*ac, ja sam nju samlela kad je došla za novu godinu. Moja priča sa njom je bila top. Ćutala je na svaku moju rečenicu, nije imala šta da mi odgovor. Samo je došla sa lažima ovde - rekla je Aneli nedavno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Index

21.01.2024 17:33

Neka za pocetak kupi kcerci odjecu,mala mu je obucena kao iz Caritasa dok on ljubavnicu obasipa draguljima.Najgori otac godine

Otrove

08.02.2024 17:57

pa kad je tako sto ne odes sa njom na poligraf ? Ona te javno zove Lako je lajat kad te ona ne moze cut sta brljezgas. Ona sto o tebi iznese cujes ti i svi koji prate Eluitu I sad da tebi neko veruje , jedino glup, zao i ebil kao ti moze da ti veruje u tvoje gluposti Kad vidimo ko ti je otac i ostali tvoji i da ona ne progovori jasno nam.je ko dan ko si