ZAKAZAN OKRŠAJ ANĐELE ĐURIČIĆ I ALEKS NIKOLIĆ: Nakon žestokih svađa oko Cara i Zvezdana suočiće se u prenosu UŽIVO!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" najavila suočavanje sa bivšom cimerkom!

ZAKAZAN OKRŠAJ ANĐELE ĐURIČIĆ I ALEKS NIKOLIĆ: Nakon žestokih svađa oko Cara i Zvezdana suočiće se u prenosu UŽIVO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages, RTV Printscreen

zadrugari

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić nedavno je izašla iz medijske ilegala, kad je saopštila svojim pratiocima na društvenim mrežama da više nema posao na televiziji. Ona se nakon toga ponovo aktivirala i počela da deli delove svog privatnog života. 

Iako se pokrenula polemika da će Đuričićeva uskoro ponovo biti deo rijalitija i da može da se očekuje njen ulazak u "Elitu", ona je to vrlo brzo demantovala putem društvenih mreža i svojim pratiocima poručila da se ne nadaju da će njen život pred kamerama opet imati priliku da gledaju. 

Iako je ova vest mnoge razočarala, današnje oglašavanje pobednice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić je sve oduševila, jer je ona najavila da će sa Anđelom večeras da ima meč na društvenoj mreži TikTok. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks najavila meč na TikToku sa Anđelom Đuričić

Anđela i Aleks su imale jako turbulentan odnos u šestoj sezoni rijalitija, a iako su jedno vreme bila najbolje drugarice dolazilo je i do svađa u kojoj su jedna drugoj iznele najgore uvrede, a čak se polemisalo da je bila u aferi sa Filipom Carem, nekadašnjim Aleksandrinim verenikom, sa kojim ona sad čeka dete. Takođe su tad ratovale i zbog Zvezdana Slavnića, Anđelinog bivšeg dečka iz šeste sezone rijalitija. 

Mnoge zanima kako će ovaj meč odvojati, a i kakva je sad relacija ove dve bivše zadrugarke. 

Inače, Anđela se nedavno oglasila za za domaći medij i govorila o svojim planovima za budućnost, nakon što je demantovala da ulazi u "Elitu". 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Anđela Đuričić

Što se tiče moje dalje karijere, imam neke planove, ali kada dođe vreme za realizaciju pohvaliću se rado - rekla je ona.

Ja sam kod svojih već mesec dana, otišla sam još u decembru, tako da ću od sada biti na relaciji Beograd-Crna Gora - rekla je iskreno Anđela za Alo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

01.02.2024 18:05

Srbijanka i Crnogorka lepo ih je gledati... Nek puknu dušmani pogotovo one koje nikada neće imati što one imaju.

Zana

01.02.2024 21:06

Mogle bi da se takmice koja je bolja frizerka , obzirom da im je to zvanje .