TRUDNA ALEKS OSTAVILA ŠOK PORUKU: Ove reči lede krv u žilama!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kome li je pobednica "Zadruge 6" uputila ove reči?

TRUDNA ALEKS OSTAVILA ŠOK PORUKU: Ove reči lede krv u žilama!

Foto: ATAImages

Trudna starleta Aleksandra Nikolić uživa u čarima drugog stanja, ali vrlo često zna da napravi pravi haos na društveni mrežama njenim statusima, za koji mnogi misle da su upućeni Filipu Caru, ocu njenog deteta, sa kojim je imala i te kako buran raskid. 

Naime, sada na Instagram profilu Aleksandra Nikolić objavila je status, koje je mnoge zbunio, a retko ko može da shvati zbog čega se odlučila da objavi ovaj tekst i da li je on namenjen Filipu Caru. 

- Svako može ubiti onoga koga voli, neko to učini jednim pogledom, a neko laskavim rečima. Kukavice ubijaju poljupcem, a hrabri udarcima mača. Neko ubija voljenog dok je mlad, a neko dok je star... Neki ubijaju požudnim rukama, a neki podmuklo. Milostivi ubija nožem. Jer onaj koji je ubijen nožem brzo se ohladi - glasile s u reči na video-snimku koji je ona podelila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram objava

Bivši zadrugar Filip Car se oglasio sinoć na društvenoj mreži Instagram i iznenadio pratioce storijem. On je objavio video-snimak lava, preko kog je objavio tekst kojim je objasnio kako se oseća.

2021. godina me je slomila, 2022. me je promenila, 2023. mi je otvorila oči, u 2024. se vraćam - piše na snimku koji je objavio Filip Car.

Istina je, zamisli to! A kako je otišla u Beograd, zamisli, još se sinoć i posvađamo... Otišla je u Beograd. Je l', znaš, ona je strani državljanin, pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od 3 meseca, a kako joj pamet smeta, sinoć se naljuti i blokira me i obriše slike - naveo je Car nedavno za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading