HITNO OGLAŠAVANJE TRUDNE ALEKS: Ostavila šok poruku, fanovi se tresu od straha!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge6" preplašila svoje pratioce!

HITNO OGLAŠAVANJE TRUDNE ALEKS: Ostavila šok poruku, fanovi se tresu od straha!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić nedavno se aktivirala na društvenoj mreži TikTok i svake noći ima uživo prenos, u kojim komunicira sa svojim fanovima i igra mečeve, putem kojih zarađuje novac. 

Međutim, izgleda da trudna Aleks ima neke situacije koje nije mogla da pomeri, a njeno poslednje oglašavanje na zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram zabrinulo je sve njene fanove, kad ih je obavestila da će morati da otkaže večerašnje druženje koje je imala zakazano sa njima, ali nije otkrila razlog zbog kpg je donela ovu iznenadnu odluku. 

- Iz privatnih razloga se večeras nećemo družiti na TikToku - napisala je pobednica šeste sezone "Zadruge" i uz to dodala emotikon crnog srca. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks Nikolić oglašavanje na Instagramu

Ova poruka zabrinula je njene pratioce, jer im Aleks nije otkrila da li je sve sa njom u najboljem redu i zbog čega je iznenada otkazala lajv prenos koji je imala dogovoren za večeras. 

Inače, Nikolićeva se nedavno oglasila na društvenoj mreži Instagram kad joj je bio rođendan, te otkrila kako se oseća.

Ovo je bio moj najposebniji rođendan. Napunila sam 26 godina. Moja želja će se ispuniti za 2 meseca. Mogu slobodno reći da iza sebe ostavljam sve ružno i da tek od sada počinjem da živim. Zadovoljna sam svojim postignućima do sada... Ali tek očekujte od mene mnogo toga. I sami znate da apsolutno sve što zamislim i ostvarim. Nisam vam rekla nešto što je najbitinije, zavolela sam sebe - napisala je u objavi na Instagramu Nikolićeva.

Republika

Foto: youtube.com/alexmima98

Aleks Nikolić

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Besna

02.02.2024 20:11

Hahahaha U naslovu: "fanovi se tresu od straha". Da li je moguće da ovo stavljate u naslov teksta! Bruka!

dušanka

03.02.2024 05:27

NEMA VIŠE LEPOG MIĆE, KOJI JE PRODANA DUŠA...DA TI USKOČI U POMOĆ ZA SVE TVOJE PREVARE, LAĆI, BOLESNE AMBICIJE, PRANJA...SAD SE BORI SAMA ZA SVOJE DETE...NEKA JE ŽIVO I ZDRAVO, ALI PORED TAKVE MAJKE NEKA JOJ JE BOG U POMOĆI...U DALJEM ŽIVOTU