ŠA HITNO SANKCIONISAN: Urgentna odluka Velikog šefa zbog HAOSA u Eliti!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekršeno najstrože pravilo Elite!

ŠA HITNO SANKCIONISAN: Urgentna odluka Velikog šefa zbog HAOSA u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na luksuznom imanju u Šimanovcima, učesnicima "Elite" su striktno postavljena pravila života, a jasna uputstva su istaknuta na više mesta. Čak i tokom jednog od početnih trenutaka, voditeljka Ivana Šopić je pročitala pravila za crnim stolom, ali neki učesnici su odlučili da ih ignorišu, snoseći ozbiljne posledice.

Veliki šef je, stoga, doneo odluku da Nenad Aleksić Ša bude kažnjen mesečnim honorarom zbog svojih agresivnih postupaka, iako su mu pravila bila jasno predočena. Očigledno je da se pravila ne tolerišu, čime se naglašava ozbiljnost situacije na imanju. Učesnici su sada suočeni s posledicama svojih postupaka, a imanje postaje mesto gde se poštuje red i disciplina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Sha kažnjen u Eliti

Podsećanja radi, Nenad Aleksić Ša danima je nervozan, zbog bivšeg dečka Mione Jovanović, Stanislava Krofaka, koji se uselio na imanje, te je njihova veza na klimavim nogama. Ša inače ne podnosi bilo kakvu vrstu provokacija, pa je tokom današnjeg sastanka burno reagovao zbog Uroša Stanića, uneo mu se u lice, a obezbeđenje je uletelo u Belu kuću brzinom svetlosti, kako bi sprečilo ozbiljniji okršaj.

- Ja sam svojeglav, ovan klasičan, ali često pričam sa mojom majkom Ljiljom, ona mi često kaže šta misli - rekao je Ša da bi nakon toga ušao u sukob sa Urošem Stanićem, jer se nasmejao dok je Ša pričao o majci, zbog čega se reper uneo mladom tiktokeru u lice i krenuo da ga vređa, a onda je obezbeđenje uleteo u Belu kuću kako bi ih razdvojoilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Koviljka

14.03.2024 06:15

Ovog umisljenog ,,elitnog umetnika"treba izbaciti Zasto ga produkcija stiti on nije za zabavu publike vec za ozbiljno lecenje

Tanja

14.03.2024 08:25

Ša je degenerik, zlostavljač i psihopata, ne znam što nije diskvalifikovan. Muči i Mionu i sve oko sebe. Ako mu neko ne odgovara, ostaviš ga i vozi.