HITNO OGLAŠAVANJE MILICE MITROVIĆ: Odmah morala da reaguje, poslala BRUTALNU poruku (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Željka Mitrovića ostala bez teksta!

HITNO OGLAŠAVANJE MILICE MITROVIĆ: Odmah morala da reaguje, poslala BRUTALNU poruku (FOTO)

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica

Direktorka zabavnog programa televizije Pink, Milica Mitrović, nije krila oduševljenje nakon što je odgledala probu predstave "Lucifer", koju mesecima unazad priprema Teatar Odeon zajedno sa vlasnikom Pink Media Group-e, Željkom Mitrovićem.

Naime, oduševljenje Mitrovićke bilo je očigledno kada je podelila svoje utiske na društvenoj mreži Instagram, okačivši sliku sa svojim suprugom i izrazivši ponos na celu ekipu.

- Sinoć sam detaljno pogledala probu predstave Lucifer Teatra Odeon i mislim, verujem i sigurna sam da ste na pragu velike stvari. Sve to zajedno je pitka, slatka i šarmantna ljubavna priča koja sa elementima ozbiljnog višeslojnog dramskog dela transformisanog u komediju zapleta, čini da mi je pažnja bila stoprocentno prisutna od početka do kraja! Veliki broj telentovanih ljudi i moj Žeks je odvalio sa tekstom! Svaka čast ljudi - napisala je Mitorvićka u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, dodavši i emotikon srca.

Inače, ovo oduševljenje direktorke zabavnog programa ružičaste televizije takođe ukazuje na njen lični angažman i interesovanje za umetnost, te jasno pokazuje da Pink Media Group podržava umetničke projekte i doprinosi kulturnoj sceni.

Podsećanja radi, Leontina Vukomanović, poznata srpska pevačica i bivša supruga Filipa Pata, stupila je u bračnu zajednicu sa njim 2009. godine. Njihovo venčanje bilo je predmet velike pažnje javnosti, a par je dobio ćerku Luciju tokom braka. Međutim, njihov brak završio se razvodom 2013. godine. Inače, malo ko zna da je Leontinina kuma na venčanju bila je niko drugi do jedna od najmoćnijih Srpkinja, Milica Mitrović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading