ŠEIK IZ DUBAIJA UŠAO U ELITU: Voditelji zanemeli od šoka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah izvadio novac i nakit!

ŠEIK IZ DUBAIJA UŠAO U ELITU: Voditelji zanemeli od šoka! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjoj radio-emisiji Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša, gost je bio Nikola Lakić koji je svojom imitacijom šeika iz Dubaija uspeo da nasmeje voditelje i gledaoce kraj malih ekrana. On je, naime, sa sobom doneo veliki kofer pun novca i nakita, što je dodatno doprinelo atmosferi rijaliti šou-programa "Elita".

Kroz interakciju sa voditeljima, Nikola Lakić je uspeo da oživi lik šeika iz Dubaija na način koji je naišao na odobravanje i smeh prisutnih. Njegova originalna imitacija, upotpunjena koferom punim novca i nakita, doprinela je opuštenoj atmosferi i nezaboravnom trenutku za sve koji su pratili emisiju.

Inače, tokom svog gostovanja, Lakić je isprozivao cimera Samira Ramovića posle skandala sa Milenom Kačavendom, pa je rekao kako je ubeđen da je u nekim trenucima radio kao žigolo u spoljnom svetu.

Ovaj Samir je meni od samog početka sumnjiv. On mora da je radio kao žigolo, čim se umesto klinki lepi za starije dame! Ko zna šta je tu u pitanju. Nije on slučajno pikirao Milenu, već sam o tome pričao. Raspitaću se ja dobro o tome ko je on čim izađemo napolje - pretio je ničim izazvan učesnik "Elite". 

Samir je na ove reči ostao imun, ali je rekao da neće zaboraviti za šta ga je Nikola optužio bez ikakvih dokaza. Inače, Lakić u ovome ne vidi problem, jer je i sam pričao da su ga ranije privlačile starije žene.

Kad sam bio klinac voleo sam da se zabavljam sa starijim ženama od sebe. Tete su super i nisam nikad čuo da je neki muškarac odbio stariju ženu. One su iskusnije, znam da su moji vršnjaci voleli da jure klinke, ali to kod mene nije bio slučaj - objasnio je Lakić, pa je dodao:

Mnogo volim da mi je u spavaćoj sobi, kada sam sa partnerkom prigušeno svetlo. Volim lampe u nekim bojama, da soba izgleda kao bordel. To mi je isto fetiš, ali ne bih pričao dalje na tu temu! Imam sada jednu osobu napolju koja mi mnogo znači, tako da ne bih stvarno da se ovo produbljuje. Svi smo mi kao mladi mogli da imamo razne fetiše, mada to može čovek da ima celog života. To je u redu, samo je bitno da niko nikoga ne ugrožava!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading