KARLEUŠA ULAZI U ELITU! Pink izdao zvanično saopštenje, sprema se ŠOK-BOMBA!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se čekalo!

KARLEUŠA ULAZI U ELITU! Pink izdao zvanično saopštenje, sprema se ŠOK-BOMBA!

Foto: promo

Utorak u rijaliti šou-programu "Elita" obećava nezaboravno veče, jer na velelepno imanje u Šimanocima stiže poznata muzička zvezda Olja Karleuša. Njen dolazak najavljuje pravu energetsku "bombu" među takmičarima, koji će imati priliku da uživaju u njenim mnogobrojnim hitovima i dožive provod za pamćenje. Atmosferu će dodatno zagrejati i DJ Neba, pa je ovo događaj koji se ne sme propustiti.

Za sve ljubitelje dobre muzike i provoda, Olja Karleuša je pravo osveženje. Njena energija na sceni i harizma kojom osvaja publiku čine je nezaobilaznim gostom svakog događaja. Njen dolazak na velelepno imanje u Šimanovcima sigurno će dodatno podići raspoloženje među takmičarima i učiniti da ova večer bude jedna od najuzbudljivijih dosad.

Republika

Foto: ATA Images

Pevačica Olja Karleuša ulazi u Elitu da peva na žurci

Pored Karleuše, za dobru atmosferu biće zadužen i DJ Neba, čiji muzički setovi uvek garantuju odličan provod. Njegova muzika će doprineti tome da takmičari zaborave na sve brige i prepuste se ritmu do ranih jutarnjih časova.

Republika

Foto: Promo foto

DJ Neba ulazi u Elitu

Iako takmičari možda ni ne slute šta ih čeka, sigurno je da će Olja Karleuša i DJ Neba napraviti veliku promenu u dinamici večeri i ostaviti snažan utisak na sve prisutne. Uz njihovu muziku, ova noć u "Eliti" obećava da će biti nezaboravna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.03.2024 05:06

DAJ BOŽE...ONA I STANISLAV...BINGO...