PREBROJANI GLASOVI U ELITI: Zvanična poruka Velikog šefa, učesnici saznali ko je POBEDNIK!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri takmičara imaju najviše glasova publike!

PREBROJANI GLASOVI U ELITI: Zvanična poruka Velikog šefa, učesnici saznali ko je POBEDNIK!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici rijaliti programa "Elite" danas su imali zanimljiv zadatak - navođenje osoba za koje smatraju da imaju najmanje samopouzdanja. Kao i uvek, gledaoci su imali priliku da učestvuju u anketi i svojim glasovima utiču na konačan sud.

Ubedljivo najviše glasova gledalaca dobio je reper Nenad Aleksić Ša, koji je prema mišljenju publike proglašen za učesnika "Elite" sa najmanjim samopouzdanjem. Ova odluka sigurno će izazvati različite reakcije i rasprave među fanovima popularnog rijalitija.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša

Na drugom mestu po broju glasova gledalaca našla se Miljana Kulić, koja takođe privlači pažnju svojim javnim nastupima i kontroverznim ponašanjem. Njeno mesto na listi sigurno će izazvati žustre diskusije među fanovima "Elite".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Treće mesto po broju glasova zauzela je Aneli Ahmić, čime je i ona postala predmet interesovanja javnosti u kontekstu samopouzdanja među učesnicima popularnog rijalitija. Njeni postupci i reakcije sigurno će biti analizirani sa novim saznanjima o njenom položaju među cimerima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Podsećanja radi, u subotu je u popularnom rijaliti programu "Elite" održano glasanje u kome su učesnici imali priliku da izaberu najzaljubljenije među sobom. Osim njihovog glasa, pravo glasa su imali i gledaoci putem ankete.

Najviše glasova gledalaca osvojio je Anđelo Ranković, koji je prema njihovom mišljenju najzaljubljenija osoba u "Eliti". Na drugom mestu, prema odluci gledalaca, našla se njegova emotivna partnerka Anita Stanojlović. Zanimljivo je da je na visokom trećem mestu našla se Aneli Ahmić, koja je u emotivnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

12.03.2024 13:11

3 budale !!