ŠA POPUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA: Voditelj mu saopštio VESTI iz spoljnog sveta, odmah mu PALA ROLETNA!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos za crnim stolom!

ŠA POPUCAO PO SVIM ŠAVOVIMA: Voditelj mu saopštio VESTI iz spoljnog sveta, odmah mu PALA ROLETNA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević postavio je prvo pitanje Nenadu Aleksiću Ša, koji je po mišljenju gledalaca kraj malih ekrana i učesnika "Elite" polako, ali sigurno počeo da puca po šavovima zbog turbulencija u rijalitiju.

- Beogradsko si dete, a prošao si sve i svašta. Da li je realno da se obazireš na Uroša, fokusiraj se na svoju devojku i uživaj - glasilo je pitanje.

- Ne mogu ni ja da verujem da ja sve to ne mogu da kuliram. On je jedno obično smeće. Trebalo bi da se proberem i da se ne obazirem na jednog debilka - odgovorio je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita

- Ša, ništa ti on gore ne govori od ostalih. Kako ne uspeš da izignorišeš? - upitao je voditelj.

- Pokušao sam, ali on nastavlja. Od momenta kada se pomirio sa Aneli i Janjušem, on teroriše Mionu i mene - kazao je Ša.

- Ša meri svaki korak i pokret. On očigledno ne može da se obuzda sad. Ne znam da li toliko ne može da podnese Uroša ili šta. Iziritira ga do neke velike granice. Trebalo bi da ga iskulira - istakao je Lakić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić Elita

- Uroš nije njegov poroblem u celosti. Mnoge stvari njega muće. Ša ako ne bude shvatio sve to, on će imati veliki problem. Mislim da će njega proći sve to za Uroša. Njega mnogi problemi naelektrišu, pa to eskalira kako ne treba. Odnos sa Mionom njega najviše tišti - kazao je Mića.

- Milane, ja mislim da sam u pravu kada je Uroš u pitanju. Uroš mene stalno pod*ebava od momenta kada sam ušao ovde. Pričao je da je imao tešku životnu priču, da je doživeo sve i svašta... Sažalio sam se bio na sve to. Bilo mi je krivo. Kako je Stanislav ušao, stalno me drnda i nađe način kako da me provocira. Nema mira i ne želi da ima mira. Baca stvari, krade i prosipa, e to je pravi Uroš. Ja protiv njega nemam ništa, ali da me provocira, provocira me - istakao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
dušanka

14.03.2024 05:23

ON JE ZLO...U SVAKOM POGLEDU...ISKOMPLEKSIRAN, PROPALI REPER...NISAM MIONIN FAN, ALI JE ŽALIM U OVOM SLUČAJU...ON NIJE NORMALAN I SVAKA ČAST VANJI DA JE POBEGLA I SPASLA SE PSIHOPATE...

Odgovori 16 2
dušanka

14.03.2024 05:26

TREBA GA IZBACITI ...ON JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...

Odgovori 15 1
Barica

22.03.2024 17:03

Ša je dobar čovjek,njegova je greska sto dubinski analizira glupavu Mionu,aona glupa kao pička nista ne razumije, pa covjek mora da ludi jer je voli.Mona je veliko zlo. Nije Ša propali reper nego je Miona propala pjevačica jer nezna pjevati.

Barica

22.03.2024 17:09

Ša makni se od te krvopije, ti vrijedis vise od nje ,ona je pukla što nece nikada biti pjevačica ona je obicno govno.