SAOPŠTENA DIJAGNOZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Oglasio se stručnjak - od ovoga BOLUJE učesnik Elite!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psiholog naglašava da reper pati od kompleksa niže vrednosti, te da bi trebalo da provede vreme sam kako bi radio na sebi i svom mentalnom zdravlju.

SAOPŠTENA DIJAGNOZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Oglasio se stručnjak - od ovoga BOLUJE učesnik Elite!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

Popularni učesnik rijaliti šou-programa "Elita", reper Nenad Aleksić Ša privlači pažnju javnosti svojim ljubomornim i posesivnim ponašanjem prema svojoj novoj devojci Mioni Jovanović. Međutim, psiholog ističe da situacija zahteva ozbiljnu pažnju i da je potrebno da se Ša suoči sa svojim problemima i potraži pomoć.

Naime, psiholog naglašava da Aleksić pati od kompleksa niže vrednosti, te da bi trebalo da provede vreme sam kako bi radio na sebi i svom mentalnom zdravlju.

- Ono što je činjenica, jeste da je on čovek koji ulazi u veoma toksične odnose, ima kompleks niže vrednosti. On svesno bira devojke koje su upola mlađe od njega da bi se osećao, na neki način, superiornije. Ne zna da kontroliše svoje impulse. Smatram da je njemu potrebno da neko vreme bude sam, kako bi poradio na sebi, jer je on inteligentan čovek, ima karijeru i hitove, šteta je da tako neizlečen ulazi iznova i iznova u odnose koji su po njega katastrofalni - istakao je psiholog, prenosi Pink.rs, te je dodao:

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović Elita

- Osnova svake ljubomore je nesigurnost, što je više čovek ljubomoran, to je manje siguran u sebe. On je čovek koji s godinama je sve manje i manje siguran u sebe. On ne stagnira, čak ide u regresiju.

Podsećanja radi, nedavni snimak koji je privukao pažnju javnosti pokazuje kako Ša zabranjuje Mioni da se druži sa muškarcima u rijalitiju, što je izazvalo burne reakcije gledalaca i korisnika društvenih mreža. Mnogi smatraju da Ša vrši psihičko nasilje nad partnerkom koja je znatno mlađa od njega, te su komentari poput "Ovog ni Laza Lazarević neće da primi" i "Jadne žene koje ovo dozvole" samo deo negativnih reakcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Melanija

17.03.2024 12:15

On treba da ide u manastir da pokuša da se zamonaši. Ako i ne uspe, jer je iskušenički život jako težak, vreme provedeno u manastiru će mu pomoći.

Psiholog

17.03.2024 13:26

Psiholog zavrsio u Cakrcicima psihologiju.Jasno je da taj covjek vise ne moze da pjeva,svjestan je toga ,zakacio se za Mionu da ga ona vuce na nastupe ,jer ko ce da zove covjeka na nastupe,koji moze pjevati jedino na Play back .Njegova svaka Elitovozija ,pokazuje da "nema glasa" a usput je i Mionu napravio seoskom pjevacicom ,na zadnjoj Elitoviziji je tako lose odpjevala pjesmu s njim, da je to bilo za nastupe u vatrogansom domu a ne medju publikom.Uobrazena Miona misli da ce joj on napraviti karijeru .Nije niko ni Severini napravio karijeru,Stane joj je dao odskocnu dasku sve je bilo do njene harizme ali ona to nije shvatila.U taj najprestizniji klub u Zg dolaze razni producenti,glazbenici neko bi je primjetio ali luda glava misli da ce po seoskim zadrugama sa Sha napraviti karijeru

dušanka

17.03.2024 14:19

Bravo...konačno dijagnoza...ali stručna, međutim čisto sumnjam da bi prihvatio lečenje...mada ni devojke koje su sa njim i prihvataju takvo ponašanje, ništa manje nisu podložne dijagnozi...ja imam 65 godina, obrazovana sam, ostvarena u svakom pogledu, i ja sa njim NI KAFU NE BIH POPILA...NITI FIZIČKI IZGLEDA DOBRO, PŠIHIČKI JOŠ MANJE, A NEOSTVAREN JE NA SVIM POLJIMA I KAO MUŠKARAC, I KAO MUZIČAR...