ŽESTOKA KAZNA ZBOG NAPUŠTANJA ELITE: Ša načisto PUKAO, odlučio da napusti rijaliti (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama ne prestaje u rijalitiju!

ŽESTOKA KAZNA ZBOG NAPUŠTANJA ELITE: Ša načisto PUKAO, odlučio da napusti rijaliti (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša, poznati učesnik rijalitija, trenutno prolazi kroz težak period nakon raskida sa svojom dvadesetak godina mlađom devojkom, Mionom Jovanović. Njegova emotivna patnja je dodatno pojačana kada je svestan da je deo odgovornosti za kraj veze nosi i sam, zbog svojih ljubomornih scena i konstantnih napada.

Ša se slomljen pojavio u pušionici gde su pokušali da ga uteše i pruže mu podršku u ovim teškim trenucima. Međutim, njegova reakcija je bila vrlo dramatična, vrištao je kao da ga deru i izjavio je da želi da napusti rijaliti, što bi moglo imati ozbiljne posledice.

Marko Đedović i Žana Đorđević pokušali su da smire Ša, ali uzalud. Njegova emotivna kriza je bila toliko snažna da su čak i oni bili u šoku. S obzirom na njegovo trenutno emocionalno stanje, teško je predvideti šta će Ša odlučiti u vezi sa daljim učešćem u rijalitiju.

- Neću moći ovde da izdržim do kraja. Da li kapiraš da ja ludim? Ne igrajte mi se sa mozgom - vrištao je Ša. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Neće , neće - pričala je uplašenim glasom Žana.

- Neće, neće, neće, to neće da se desi. Bitno je jedino da ne nastavi da te j... sa svojim sitnim odgovorima - ponavljao je i Đedović koji je bio u šoku. Ipak to niej previše pomoglo te je Ša nastavio da viče.

- Ne igrajte mi se više sa glavom. Nisam ja lik za rijaliti - pričao je Ša koji se već godinama unazad vraća u rijaliti sam. 

Republika

Foto: printscreen

Ša hoće da beži iz Elite

- Hoćeš vode - pitala ga je Žana hladno, pošto i sama počela da gubi strpljenje zbog ove histerije koja drma zidove rijalitija u Šimanovcima.

- Neću ništa. Hoću napolje. Ne mogu bre. Svaki sekund razmišlja. Hoću napolje - vikao je Ša.

Ukoliko se Ša odluči da samovoljno napusti rijaliti, suočiće se sa ozbiljnim finansijskim posledicama, uključujući i plaćanje astronomskih kazni. S obzirom na tešku emocionalnu situaciju, njegova konačna odluka ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
JA

22.03.2024 13:05

Ako jos neko izjavi da je on normalan,ja cu vristati kao on….hahaha