ŠA GREBE PO ZIDOVIMA ELITE: Preti produkciji i pokušava da POBEGNE iz rijalitija! ŠOK (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je spreman na sve!

ŠA GREBE PO ZIDOVIMA ELITE: Preti produkciji i pokušava da POBEGNE iz rijalitija!  ŠOK (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša, poznat i kao reper, trenutno je u centru pažnje zbog svoje odluke da napusti rijaliti šou "Elita". Ovaj potez dolazi nakon raskida sa Mionom Jovanović, a Ša je očajnički pokušavao da ubedi produkciju da ga puste.

- Molim vas pustite me da idem kući, napraviću sr*nje za džabe ako me pustite - govorio je reper u pokušaju da izdejstvuje svoj odlazak, međutim, kako niko od produkacije nije odgovorio na njegove zahteve, on je najavio da će sada početi da lomi po imanju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša pokušava da pobegne iz Elite

Podsećanja radi, poslednja emisija "Pitanja gledalaca" bila je posebno uzbudljiva, a mnoge stvari su napokon izašle na videlo. Naime, gledalac je otkrio Mioni Jovanović da je Nenad Aleksić Ša poljubio bivšu suprugu, Vanju Ignjatović, prilikom njihovog razvoda, što je izazvalo totalnu pometnju.

Kada je to saznala Miona, priznala je da, ako bi se ispostavilo da je informacija tačna, vratila reperu milo za drago. Ša je skočio kao oparen zbog ove njene izjave, pa priznao da je poljubio i zagrlio bivšu, a onda odlučio da Jovanovićevu dotuče:

- Zašto nisi zamerila Ša što je poljubio svoju bivšu, a on tebi zamera da gledaš? - glasilo je pitanje za Mionu.

- Nadam se da to nije istina, a da znam da je to istina videli bi kako bih reagovala. Ne bi to prošlo tek tako, vratila bi mu baš lepo. Iskreno ne verujem drugoj strani koja je to rekla - rekla je Jovanovićeva.

- Vrati mi, zagrlio sam je i poljubio sam je - vikao je Ša.

- Ološu jedan - rekla je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mizantrop

23.03.2024 16:30

Ko sve, zakonski, ima pravo da liši neku osobu slobode?