ISTINA O VEZI STANIJE I ASMINA: Evo sa kim je on, dok je starleta u Americi - ovaj detalj GOVORI SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovoga je jasno koliko je njihova veza ozbiljna!

ISTINA O VEZI STANIJE I ASMINA: Evo sa kim je on, dok je starleta u Americi - ovaj detalj GOVORI SVE! (FOTO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Romansa između Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević privlači pažnju javnosti već duže vreme, a nedavno je Asmin otkrio da planira da izgradi kuću za njih dvoje. Očekuje se da radovi krenu vrlo brzo, što je otkrio u jednom od svojih objava na društvenim mrežama. Iako su poruke ljubavi koje Asmin upućuje Staniji gotovo svakodnevne, danas je jedin potezom iznenadio mnoge. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Udanašnjoj objavi na storiju svog prifila na Instagramu, Asmin je objavio fotografiju sa Stanijinim psom Pablom, jasno pokazujući da su zajedno i da su u velikoj ljubavi, čim je on sa Pablom, dok je Stanija u Americi. 

- Njegova šapa je čistija od mnogih obraza - a zatim objavio još jedan video, uz koji je imao još jednu poruku za svoje pratioce:

- Jednu zajedničku stvar imamo gospodin Pablo i ja: Upornost - napisao je Asmin koji se debelo potrudio da vrati Staniju nakon svih skandala.

Podsetimo, Asmin je Staniji nedavno izjavio i ljubav putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji. Svaka tvoja reč, moja je zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rođendan, ljubavi - poručio je Asmin preko Stanijine fotke ispred cvetnog aranžmana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
krpa i zakrpa

24.03.2024 19:51

koja amerika pa ona svakih 15 dana ide u ameriku satro, konacno je nasla pravog prema njenoj pameti karakteru i moralu, prebogata americka biznismenka iz sela vocina i ugledni bizmismen iz cazina vrlo elokventan i obrazovan gospodin