ALIBABA GRADI STANIJI LUKS VILU: Ovo niko nema na estradi, vredi MILIONE!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin ne prestaje da je obasipa poklonima!

ALIBABA GRADI STANIJI LUKS VILU: Ovo niko nema na estradi, vredi MILIONE!

Foto: ATA Iamges,instagram

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević pre neki dan proslavila je 39. rođendan, a njen partner Asmin Durdžić izazvao je pometnju na svim društvenim mrežama kad je objavio šta joj je sve kupio od poklona. Pored toga on ju je nazvao svojom ženom, što je pokrenulo nove spekulacije o njihovom odnosu. Njihovi fanovi su odmah zaključili da su se Stanija i Asmin venčali u tajnosti, a njih dvoje još uvek nisu potvrdili, ali ni demantovali ovu informaciju.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Iako je Dobrojevićeva za svoj rodđendan dobila skupocenu mašinu od 280.000 evra i Roleks sat, očigledno njen partner ne planira da se zaustavi na tome, jer je na svom Instagram profilu podelio najnovije iznenađenje koje sprema za atraktivnu starletu. 

Naime, Durdžić je podelio fotografiju luksuzne vile i svojim pratiocima saopštio da planira uskoro da gradi luksuznu vilu, kakvu niko na našoj javnoj sceni nema. 

- Dizajn kuće za moju ženu Staniju, da bi naša deca imala mnogo prostora za igru. Nadam se da se Staniji sviđa i da možemo da krenemo konstrukciju uskoro - napisao je Durdžić putem svog storija na Instagramu. 

Republika

Foto: instagram.com

Asmin gradi Staniji luksuznu vilu

Podsetimo, Asmin je Staniji nedavno izjavio i ljubav putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji. Svaka tvoja reč, moja je zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rođendan, ljubavi - poručio je Asmin preko Stanijine fotke ispred cvetnog aranžmana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Naivna Aneli

23.03.2024 14:22

Kratka ti pamet bila kada si bila u braku, nisi imala viziju sta zelis od zivota,u glavi ti bilo partijanje, sex ,alkohol sad ce Stanija uzivati u onom sto je treblo biti Norino i tvoje a ti ces u Prijepolju brati sljive ili zivjeti u memljivom stanu Bg .Pogresno te sestra nagovarala a mogla si biti bogatasica