ASMIN OBJAVIO FOTKU STANIJE I ĆERKE NORE ZAJEDNO: Poruka koju je ostavio će Aneli dovesti do LUDILA!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić objavio fotografiju Stanije Dobrojević i ćerke Nore.

ASMIN OBJAVIO FOTKU STANIJE I ĆERKE NORE ZAJEDNO: Poruka koju je ostavio će Aneli dovesti do LUDILA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Aneli Ahmić, učesnica rijaliti programa "Elita", nedavno je otkrila da ju je suprug, Asmin Durdžić, prevario sa poznatom ličnošću Stanijom Dobrojević. Ova neočekivana situacija dovela je do izbijanja otvorenog sukoba između Aneli i Asmina, koji svakodnevno iznose detalje iz njihovog zajedničkog života.

Iako Aneli nikada nije javno govorila loše o ocu svoje ćerke, Asmin je redovno iznosio negativne komentare o njoj, nazivajući je svakakvim imenima. Sada se njihova borba proširila na pitanje starateljstva nad njihovom ćerkom Norom. Asmin tvrdi da želi da Nora odrasta sa njim, dok se Aneli bori svim sredstvima kako bi obezbedila bolju budućnost svojoj ćerki.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Nora Durdžić

 


U međuvremenu, Asmin je javno pokazao svoju naklonost prema Staniji, objavljujući fotografiju na kojoj su Stanija i njegova ćerka Nora. U opisu slike, Asmin je napisao: "Jedine u srcu! Danju u mislima, noću u snovima." Ova fotografija izazvala je buru komentara, dok je neočekivano prijateljstvo između Stanije i male Nore postalo predmet javne pažnje.

Foto: youtube.com/pink.rs, Facebook, Shutterstock

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 


Situacija između Aneli, Asmina, Stanije i male Nore sve više privlači pažnju javnosti, ostavljajući mnoge uznemirenim zbog razvoja događaja van rijaliti programa. Dok se sukob između Aneli i Asmina produbljuje, javnost sa nestrpljenjem iščekuje dalji tok događaja i ishod njihove borbe za starateljstvo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

28.02.2024 05:28

SVAKA ČAST I STANIJI...I ASMINU...DETE JE NAJVAŽNIJE, A MAJKA JE OSTAVILA U NAJGOREM I NAJOSETLJIVIJEM PERIODU...TREBA JE ODUZETI...

ISTINA

28.02.2024 13:19

bravo ya ASMINA VOLI STANIJU I DETE I BEYI DALJE OD AHMICA NAJGORIH SLJAMOVA