STANIJA DOBROJEVIĆ U BEKSTVU: U strahu za sopstvenu SIGURNOST zbog Aneline porodice, sada je na TAJNOJ LOKACIJI!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno na kojoj lokaciji se nalazi Stanija Dobrojević nakon raskida sa Asminom Durdžićem!

STANIJA DOBROJEVIĆ U BEKSTVU: U strahu za sopstvenu SIGURNOST zbog Aneline porodice, sada je na TAJNOJ LOKACIJI!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook

Nakon stresnog perioda koji je obeležio njene medijske nastupe i ljubavne veze, starleta Stanija Dobrojević odlučila je da se povuče na mirno mesto i pronađe unutrašnji mir. Poznata po turbulentnim vezama i burnim rijaliti iskustvima, Stanija je nedavno proživela raskid sa Asminom Durdžićem, te se odlučila da se posveti sebi i svojoj unutrašnjoj harmoniji.

Nakon nedavnih problema sa Aneli Ahmić, rijaliti učesnicom iz "Elite", Stanija je shvatila da joj je preko potrebno vreme za relaksaciju i samopronalaženje. Tako je odlučila da se povuče na livadu u prirodi, u društvu svog ljubimca Pabla, kako bi pronašla mir i spokoj. Meditacija na svežem vazduhu postala je njen način da se poveže sa prirodom i pronađe unutrašnju ravnotežu.

 


Pablo, njen verni četvoronožni prijatelj, pruža Staniji neizmernu radost i smirenost. Njihova šetnja po livadi i trenuci provedeni zajedno donose joj osećaj spokoja i sreće. Ova neobična kombinacija žene, psa i prirode, predstavlja pravu oazu mira u životu ove popularne ličnosti.

Nakon što se opustila i pronašla mir na livadi, Stanija je odlučila da se posveti refleksiji i novom početku. Shvatila je da je važno da se fokusira na sebe i da pronađe unutrašnji balans pre nego što se upusti u nove ljubavne avanture ili medijske poduhvate. Ovaj period samospoznaje i relaksacije predstavlja za nju korak ka ličnom napretku i emotivnoj stabilnosti.

Foto: printscreen/facebook/youtube

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 


U potrazi za smirenjem i skladom, Stanija Dobrojević je pronašla inspiraciju u prirodi i ljubavi prema svom psu Pablu. Njen put ka unutrašnjem miru predstavlja važan korak ka ličnom razvoju i sreći, a meditacija na svežem vazduhu postala je njena svakodnevna praksa koja joj pomaže da pronađe balans u životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milorad

28.01.2024 21:07

Dajte mi njen broj,posto voli prirodu,a ja imam nekoliko vocnjaka,da je pozovem i da je uputim i sve sfere prirodnog zivota,gde moze da se opusti u svakom pogledu.A ja cu se pobrinuti da joj "nista"ne fali.Tako mi zivota.

sofija

29.01.2024 13:14

@Milorad - Ona je već na svom imanju, ne brini. Vidiš kako je lepo, ne treba joj drugo.