ASMIN DURDŽIĆ ULAZI U ELITU: Šok-preokret nakon HAOSA, javno se PONUDIO produkciji Elite, želi OBRAČUN sa Aneli i Đedovićem!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja objava Asmina Durdžića izazvala haos na društvenim mrežama!

ASMIN DURDŽIĆ ULAZI U ELITU: Šok-preokret nakon HAOSA, javno se PONUDIO produkciji Elite, želi OBRAČUN sa Aneli i Đedovićem!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Facebook

Asmin Durdžić, ponovo je jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elite", kao i van zidina Bele kuće, gde svakodnevno izaziva haos na društvenim mrežama svojim objavama. Sada je ponovo digao veliku prašinu, kada se javno obratio produkciji rijalitija i to sa ponudom.

Naime, Asmin želi da uđe na nekoliko sati u Belu kuću, kako bi se suočio sa takmičarima "Elite", a posebno Aneli Ahmić i Markom Đedovićem, za koga smatra da nepravedno napada Staniju Dobrojević.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić

- Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupi, ne u studiju... Moja ponuda je da uđem na par sati, da za crnim stolom iznesem svoju stranu priče, da se sa Kanalom (Aneli) suočim pred svima i da objasnim neke stvari i začepim usta - započeo je Asmin, pa nastavio:

- I da Đedović više nikad ne spomene ime Stanija nakon mog izlaganja!!! - poručio je Durdžić putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžić

Inače, Aneli je sinoć u emisiji "Pitanja gledalaca" iznela Asminov "prljav veš".

- Asmin je prijavljivao ranije svoju sestru, davno nešto. Bili smo u Bosni i kada je bila njihova svađa ona je nas prijavila, na granici nas je isto prijavila. Da li je jutro posle odmah ili dva dana posle, imali smo kameru i videli smo dve žene, znali smo da su iz socijalne službe. Spavale smo ja i Nora, on je gledao kameru. Došle su dve žene, otvorili smo vrata. Prvo su žene provirile kroz vrata, nisu htele ni ući, jer su videli kakav je stan. Ona je navela da je stan neuredan i da je dete maltretirano. Nisu žene htele ni ući, Asmin im je rekao da uđu, Asmin je probudio Noru, ova žena je uzela Noru i igrala se sa njom, on se pomirio sa sestrom naravno, oni zarate na krv i nos. Njima je to normalno - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Leeloo

01.02.2024 14:52

Decko ti si pod nekim teskim magijama.Radis besplatan marketing Staniji .Ljutis se na punicu sto se uslikala pred Staninom zgradom ,kojoj je srce slomljeno jer slusa unuku kako te doziva svakodnevno .Uslikala se da ima dokaz na sudu pri odredjivanju starateljstva ,da tvoje auto stoji ispred Stanijine zgrade ,da zivis s njom nekoliko stotina km udaljen od djeteta kojeg mjesecima nisi vidio i da nisi u Austriji.Sramoto jedna ne maris ni ti ni Aneli za djetetom koja se pari na tv kao zivotinja ,jedina ta tvoja punica sto brine o maloj i njoj svaka cast ,divna zena

EVA

15.02.2024 20:59

@Leeloo - Ne znamo ko laže. Treba ih oboje staviti za sto, nekog sa njim ko nije pristrasan kao što je sad pristrana produkcija, pa da sa dokazima dođemo do istine. Anela je sigurna da on neče doči, zato ga sve vreme zove, a kad bi došao, pala bi u nesvest... To bi zaista valjalo pogledati!

Cvele

01.02.2024 15:42

Laze kao sto je slagao da ce uzeti i Noru .Number 1 LAZOV regiona