JANJUŠ I ANELI SPAVAJU U PSEĆEM URINU: Celu noć i ceo dan par se valjao po posteljini koju je UNEREDILO KUČE (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušević i Ahmićka provaljeni, ne vode računa o higijeni, ne menaju čaršaf po kome je Vesnina mokraća.

JANJUŠ I ANELI SPAVAJU U PSEĆEM URINU: Celu noć i ceo dan par se valjao po posteljini koju je UNEREDILO KUČE (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik "Elite" Uroš Stanić najzaslužniji je za to što je Marko Janjušević Janjuš dobio kućnog ljubimca, ali otkako se on pomirio sa Aneli Ahmić, najbolji prijatelj mu je postao višak.

Međutim, Uroš ne kuče Vesnu ne ostavlja na milost i nemilost Aneli koja je već pokazala da ne voli psa, ali ga trpi zbog Janjuša, pa skriva tragove koje nestašna životinja napravi dok par nije u rehabu. 

Tako je Stanić zatekao kučence koje se pomokrilo po posteljini na kojoj Aneli i Janjuš spavaju, pa im je brže bolje namestio krevet tako što je samo okrenuo vlažni čaršaf.

 

 

Sinimak na kome se vidi kako se Uroš snalazi samo da bi prikrio Vesnine nestašluke postao je viralan na društvenoj mreži. Mnogi fanovi rijalitija podržali su ga što je Jašku i Aneli ostavio umokrenu posteljinu, dok su drugi konstatovali da to nije prvi put da se oni valjaju po posteljini i spavaju na mestu koje je kuče prethodno uneredilo.

- Ma bre, to kada se popi*ala prošlo, spavali celi dan celu noć na popi*anom - bio je jedan od komentara ispod ovog smešnog videa, gde su se ređali i neki poput ovog:

- Uroš najjači! Sinoć video da je Vesna sažvakala Aneline patike, patike sakrio, pokrivač okrenuo, sve, samo da Vesna ne dobije batine!

Podsećanja radi, Aneli je već Janjušu skretala pažnju na higijenu, još kad im je tek stiglo kučence, a kasnije su njenu aljkavost razotkrile kamere koje su snimile momenat kada ona pecivo koje je prethodno žvakala keruša Vesna, vratila nazad u kutiju.

Nju, inače, mnogi kritikuju da nema empatiju prema Janjuševom ljubimcu, dok Uroša hvale na sva usta što je i dalje brižan i prema drugu, koji ga je odbacio, i prema njegovom psu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trsha

01.02.2024 13:39

Kako je Uki pazljiv i brizan, plasi se da ga Sranjuseva Heroina ne izudara...Maja i Uki kada bi se udruzili, bilo bi grebanje na kapiju tri puta na dan, sve bi prstalo!!!