UROŠ STANIĆ GRCA U SUZAMA: Ovo neće moći da podnese, mora da napusti "Elitu"! Bolnije je od toga što ga je JANJUŠ IZDAO!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević se okrenuo skroz protiv njega zbog Aneli koja mu na sve to sada preti i tužbom!

UROŠ STANIĆ GRCA U SUZAMA: Ovo neće moći da podnese, mora da napusti "Elitu"! Bolnije je od toga što ga je JANJUŠ IZDAO!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik "Elite" Uroš Stanić prolio je reku suza jer ga je Aneli Ahmić odvojila od Marka Janjuševića Janjuša. 

Naime, otkako se pomirio sa rijaliti devojkom, Janjuš se skroz okrenuo protiv Uroša od kog se prethodno nije odvajao i pazio ga je kao svog sina. On paru od početka i jeste kao rijaliti dete, ali to se promenilo kada je Janjuš zbog tragedije napustio Belu kuću na neko vreme.

Republika

Foto: printscreen

Uroš je grcao u suzama, dok ga je Jelena tešila

Ahmićka je tada otkačila Stanića, što joj je po povratku u rijaliti Janjuš zamerao, kao i mnoge druge stvari kojih je postao svestan tek napolju. Međutim, čim se pomirio sa njom i prepustio strastima, Uroš je postao suvišan i sada se i Marko prema njemu ponaša slično kao Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je prva otkačila Uroša, pa je okrenula i Jajuša protiv njega

Stanić je, logično, nju i okrivio za narušeni odnos Janjuševićem, a u dvorištu je neutešno plakao, dok ga je Jelena, supruga Ivana Marinkovića, pratila i pokušavala da ga uteši.

- Ona je zlo jedno. Janjuš me zbog nje napu*ava - rekao je Uroš.

- Idi sad da spavaš, moraš da se odmoriš - savetovala ga je Jelena.

- Okrenula ga je protiv mene - dodao je Uroš.

- Ne možeš da plačeš za svaku sitnicu. Idi sada da se odmoriš - smirivala ga je Ivanova žena.

- Ona hoće da me tuži, zlobnica jedna, nezahvalno stvorenje, huška Janjuša na mene - jecao je Uroš, a Jelena ga je sprečila da napravi neku glupost, jer je ponovo pominjao da će da napusti "Elitu" zato što ne može više da podnese celu situaciju:

- Neće tebe niko da tuži, ti treba ovde da ostaneš zbog sebe, nigde ti ne ideš!

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

25.01.2024 11:02

Konačno je otkrio da ga Janjuš interesuje kao seksualni partner a ne: "Otac" i "Brat"... A, što se tiče Jelene neka obrati pažnju na Ivana koji očigledno nije zadovoljan njome i da zna da svaka ono sa kojom se svađa je njegova skrivena simpatija. Tako je bilo sa Aleks i Anitom...