AJFONKA NIJE POSLALA HALJINE ANELI AHMIĆ! Starleta otkrila ISTINU o poklonima, pa se SLOMILA zbog Uroša: On je napaćena duša!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta otkrila kome su bile namenjene haljine koje su završile kod Aneli!

AJFONKA NIJE POSLALA HALJINE ANELI AHMIĆ! Starleta otkrila ISTINU o poklonima, pa se SLOMILA zbog Uroša: On je napaćena duša!

Foto: TV Pink/printscreen

Starleta i bivša rijaliti-učesnica Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, oduševila je aktuelnog učesnika "Elite" Uroš Stanića, kom je poslala stvari preko Marka Janjuševića Janjuša. Uroša je ovo raznežilo, jer za praznike nije dobio ništa od porodice. Osim Tijane, Urošu su stvari kupili Janjuš i Jelena Batos.

- Ovo što smo uradili za Uroša ne vidim kao nešto spektakularno, o čemu treba da se puno priča. Ne mogu da kažem da je to obaveza svakoga čoveka, već da je ljudski pomoći svakom. Pa ljudi dobre volje, ako možete, pomozite prvo svojim bližnjima, pa komšijama, pa redom svima koji nemaju. Vaše malo je nekome mnogo. Ja sam u Urošu prepoznala jednu napaćenu dušu, odbačenu od porodice i bližnjih i zato sam odabrala njega - otkrila je Tijana.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Tijana Ajfon

Tijana je otkrila i da haljine koje je dobila Aneli Ahmić nije namenila njoj. Naime, ona ih je dala Janjušu, da on odluči kome želi da ih da.

- Prema Aneli sam ravna linija, ne razmišljam o njoj, već je taj gest zbog Janjuša. On je drugar mog dečka i mene, pa sam te haljine i kupaće poslala Janjušu da on odluči da li će i kome da ih da. Ako je njegov izbor Aneli, onda su pokloni za nju. Da bih bila bolje shvaćena mi, podržavamo Janjuša kao našeg druga, a samim tim i tu drugu žensku osobu za koju se on opredeli - istakla je ona za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading