JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA? ANELI I JANJUŠ RODITELJI IZ PAKLA: Čeka se hitno oglašavanje produkcije!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić ne želi više da boravi u Beloj kući, pošto ga je Marko Janjušević otačio, čim se pomirio sa Aneli koja je pre njega postupila isto prema njemu.

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA? ANELI I JANJUŠ RODITELJI IZ PAKLA: Čeka se hitno oglašavanje produkcije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako se pomirio sa Aneli Ahmić  Marko Janjušević Janjuš promenio je ploču prema Urošu Staniću od kog se nije odvajao kako se posle tragedije vratio u Belu kuću.

Međutim, sada je Janjuš najstrašnije ogovarao Uroša, a bubica je uhvatila svaku njegovu reč dok je razgovarao sa Aneli Ahmić i još jednim učesnikom rijalitija.

 


- Neću da trpim budaletinu Uroša... Go*no jedno! Da bacim i njega i kera u jezero - rekao je Marko, pa zabranio i Aneli da mu se obraća.

- Samo mu nemoj odgovarati! Vidiš šta radi, tako je kvaran!

Ispod ovog videa počeli su da se nižu komentari kako je Janjuš pokazao pravo lice.

- "Priznao da je podržao Uroša isključivo zbog naroda", "Fuj! Nije fer prema Urošu", "Sada se sam odao", "A šta drugo očekivati od njega..." samo su neki od komentara.

 

Inače, Uroša je mnogo zabolelo Janjuševo odbacivanje, pa je spreman da se diskvalifikuje zbog toga.

- Molim produkciju da mi odmah spusti ugovor da potpišem da izađem odavde, ne učestvujem u emisijama, ne nosim bubicu, biću u hotelu dok me ne izbacite - rekao je Uroš.

- Šta je bilo - pitala ga je Matora.

Ja više neću da učestvujem u programu. Seo sam kod Janjuša, nisam ceo dan proveo sa njim, i Milan je došao i rekao da sednem za sto jer je prazan, a pun je bio sto. Nikad nisam pokazao nepoštovanje, poštujem ovu kuću, poštujem voditelje - zaključio je Uroš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš izdao Uroša Stanića

Podsećanja radi, Aneli i Janjuš su se prema Urošu od početka postavljali kao roditelji zbog čega su kao porodica svima postali simpatični. Zato su kasnije mnogi na društvenim mrežama komentarisali ako su oboje samo iskoristili Stanića. Te priče su krenule još kada ga je Ahmićka otkačila, dok je Janjušević bio odsutan iz rijalitija, zbog čega ju je i on sam osuđivao, a sada je uradio isto, ako ne i mnogo gore od nje.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
kraki

24.01.2024 09:22

Iskoristili pa sutnuli. Smradovi.

Cilka

24.01.2024 11:01

Sa gajenjem Kaze "on radi zadatak za mene Mars tamo" pa sto mu ne rece nemoj da se mucis zbog mene nego ga Jos tretirao kao pravog psa I sad sa "pravom" očekuje psa Sram ga bilo Ali on ne zna za sram

Vojvotkinja Tolstoj

24.01.2024 14:11

Izbacite ovih dvoje ogavnih, kao Zvezdana i Anđelu !! Šta reklamira SVAKE GODINE Željko Mitrović!? Koga interesuju bljuvotine i osobe bez morala i časti ?!

Vojvotkinja Tolstoj

24.01.2024 14:11

Izbacite ovih dvoje ogavnih, kao Zvezdana i Anđelu !! Šta reklamira SVAKE GODINE Željko Mitrović!? Koga interesuju bljuvotine i osobe bez morala i časti ?!