ON MIRI ANELI I JANJUŠA U BELOJ KUĆI: Ovo je POSLEDNJA ŠANSA da se košarkaš SMILUJE i pristane da ponovo bude intiman sa Ahmićkom (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.01.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao je neumoljiv dok ga je ona molila na kolenima, ali na njegove reči Marko Janjušević nije imun.

ON MIRI ANELI I JANJUŠA U BELOJ KUĆI: Ovo je POSLEDNJA ŠANSA da se košarkaš SMILUJE i pristane da ponovo bude intiman sa Ahmićkom (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš oterao Aneli Ahmić, koja je bez imalo srama i na sve moguće načine pokušavala da ga odvuče u krevet, bivši košarkaš je nastavio razgovor sa Urošem Stanićem.

 

Republika

Foto: printskrin/instagram

Uroš Stanić ostao uz Janjuša kad je oterao Aneli od sebe kako bi ga omekšao

 

On je u prevelikoj želji da pomiri svoje rijaliti roditelje zaboravio koliko je Aneli i prema njemu bila loša, dok je Janjuš bio odsutan.

- Da mi je neko rekao da će sve ovako da bude...Hajde polako Janjuše - pokušavao je da spusti loptu Uroš.

- Nema osećaj nikako - rekao je Janjuš.

- Vidim da ti je teško, treba da te pusti da iskuliraš, odmoriš i da se adaptiraš... Mene koji sam joj bio prijatelj odbacila je, psovala sve živo i mrtvo, šta da ti kažem ja?! Razumem te - dodao je Stanić.

- Sve je to, druže moj, minimalan problem šta može čoveka da snađe, tako da su to najmanji problemi - vratio je priču Janjuš na svoju tragediju. 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić pred Urošem na kolenima molila Janjuša za vrelu akciju

 

Međutim, iako se na svojoj koži i sam uverio koliko Aneli može biti podla i zla, Stanić priželjkuje da njih troje ponovo budu srećna porodica kakvu su gledaoci voleli da gledaju pre nego što je Janjuš doživeo nesreću u stvarnom životu. Zato se ne odvaja od Marka, kog je zavoleo kao oca, te pokušava da ga smiri u nadi da će se polako vremenom sve vratiti na staro kada su u pitanju dešavanja u Beloj kući.

Podsećanja radi, Uroš i Aneli imali su žestok sukob na proslavi Božića. Iako je ona svima pričala da ju je Stanić prvi provocirao, Ahmićka je bila ta koja je započela sukob tako što mu je pomenula majku. On je nakon sukoba otišao u vešernicu, gde se cimerkama požalio na Aneli, te istakao da to nije ona ista osoba koju je nazivao "rijaliti majkom".

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

15.01.2024 09:05

Samo vi gradite priču o "Rialiti majci i ocu" a istina je druga. Uroš je gej kao i pokojni Janjušev brat pa vidi šansu da u Markovom srcu prvo zameni brata jer ga grize savest što nije sa bratom govorio deset godina, a posle kada ga omekša ušunja se u Janjušev krevet. Mala hijena je uvek uz Janjuša a ženi sa kojom je bio brani svaki kontakt. Prozreli smo te Janjušev nekrofilu, brata koga si mrzeo oplakuješ sve za rad rijalitija.