BIĆE KAO U RINGU! Sprema se haos u Beloj kući za doček 2024: Obračun žena i ljubavnica u "Eliti" - Vanja i Ena oči u oči s Aneli i Mionom!

Autor: M. K. V.

Zadruga

16.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakonite supruge Nenada Aleksića Ša i Marka Janjuševića Janjuša suočiće se sa svojim suparnicama. To će definitivno biti najluđa noć, tvrdi izvor.

BIĆE KAO U RINGU! Sprema se haos u Beloj kući za doček 2024: Obračun žena i ljubavnica u "Eliti" - Vanja i Ena oči u oči s Aneli i Mionom!

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen, Shutterstock

Novogodišnja noć u Beloj kući mogla bi iz korena da promeni odnose između aktuelnih ljubavnih parova jer se za doček 2024. sprema ulazak njihovih partnera, koje su ostavili napolju.

Kako Republika saznaje, doći će do suočavanja i obračuna žena i ljubavnica, kad se na imanju u Šimanovcima pojave Vanja Ignjatović i Ena Janjušević, devojački Senić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ni ne slute šta ih čeka

- Za Novu godinu na imanju u Šimanovcima se sve menja, ko preživi, pričaće! Još uvek zakonite supruge repera Nenada Aleksića Ša i bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša naći će se oči u oči s njihovim ljubavnicama Mionom Jovanović i Aneli Ahmić. Biće kao u ringu! Vanja je u lajvovima na društvenoj mreži već najavila da jedva čeka ovakav obračun, dok je Ena diskretno nagovestila da je u sličnom raspoloženju još kad je ocu svog deteta poslala neopranu garderobu i to znatno manje veličine od broja koji Janjuš nosi - priča za naš list dobro upućeni izvor, pa dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša će se naći u čudu kad ugledaju Vanju


- Ljubavnice Miona i Aneli bukvalno neće znati šta ih je snašlo s obzirom na to da ovakvu igranku ne očekuju ni u najluđim snovima. Žene će biti u prednosti jer ulaze spremne na ovaj okršaj, pa će biti interesantno gledati kao će se snaći njihove suparnice, a i na čiju stranu će se staviti "veliki" rijaliti-zavodnici. Da li će zaštititi zakonite supruge ili trenutne partnerke. U svakom slučaju, jedno je zagarantovano - da će 31. decembra na 1. januar u "Eliti" definitivno biti najluđa noć!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika.rs

Nenad Aleksić Ša i Marko Janjušević Janjuš su najveći rijaliti preljubnici

Podsećanja radi, Aneli Ahmić, koja je u najgledaniji rijaliti na TV Pink ušla kao prevarena žena, tvrdeći da joj je popularna starleta Stanija Dobrojević preotela muža Asmina Durdžića, s kojim ima trogodišnju ćerkicu, ubrzo je i sama zavela Janjuša, koji je pred ulazak pokušao da obnovi odnos sa ženom, s kojom ima ćerku.

Reper Nenad Aleksić Ša, koji po drugi put u rijalitiju doživljava isti scenario zbog svoje prevare, tražio je razvod od Vanje Ignjatović, ali njih dvoje se još nisu zvanično razveli. Njegova aktuelna devojka takođe je napolju bila u vezi sa MMA borcem Stanislavom Krofakom, koja je pukla kada je u "Eliti" ozvaničila vezu sa Ša.


Stanija i Asmin ulaze u ponoć

Republika

Foto: ATA Images, Facebook

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević u međuvremenu su izgladili svoje odnose

Otkako ih je Aneli Ahmić raskrinkala, ljubavni odnos Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića prošao je kroz više faza, a sada jači nego ikad ulaze u "Elitu" da se osvete Aneli. Od svađa do pomirenja, starleta je iznova testirala verenika, kog je ostavila zbog Ahmićkinih tvrdnji i javnog blaćenja, da bi mu na kraju dala novu šansu jer se on sve vreme borio za njihovu ljubav.

- Ideja je da se Stanija i Asmin pojave tačno u ponoć da bi dodatno Aneli zabiberili čorbu. Ona je htela da stane na put njihovoj sreći, a onda je sama napravila još goru stvar unutra. Dovoljno će biti samo da uđu i likuju zbog toga, ali znajući koliko je Stanija borbena, biće tu još sočnih scena i pikanterija koje će da izvuče i sruči Aneli u facu u novogodišnjoj noći - zaključuje naš sagovornik.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marko

16.12.2023 07:04

Nemaju vremena ni da se potuku.

Ime

16.12.2023 14:39

Kad bi ovo bilo istina (iako ja ne verujem ) , to bi bio veliki iskorak u dosadašnjom (već viđenom ) programu Elite. Videti Janjuševu facu i reakciju kad bi se pojavila Ena makar na sat vremena, ponašanje "muškarčine " koji je bivšu ženu koju je nazvao institucijom za ostale učesnice Zadruge, sada "prodao" za lako zaljubljivu ženu koja mu ženu instituciju nazvala prostitutkom koja na ulici zarađuje 15 €. Janjuš, velika muškarčina, ljubavnik neizbrojivog broja svakakvih žena, otac deteta kojem je obečao da neće imati seksualne odnose ove sezone Elite zato što je ona već odrasla i sve zna šta se događa i koliko ponižava nju i njenu majku. To bi zaista vredelo videti kako se on ponaša i kako bi se pravdao ženi koja je bila najveća vrednost u njegovom životu i kako bi to gledala ova što je prebolela ljubav prema mužu za 15 dana. E jad bi...? Ali neće. Ovi drugi mi i nisu nešto zanimljivi, Ša treba da iziđe i izleči se dalje od bilo kakvog ljubavnog odnosa, njega su sve devojke (sem žene Ivane ) samo iskoristile, ponizile i slomole.

Petra

16.12.2023 23:54

Aneli nikada nije bila udata za Asmina.

Ljubica

17.12.2023 14:30

Ne verujem u ovo, ozbiljno ćete se obrukati ako ste preneli lažnu vest.