ANELI PRODALA ĆERKU DA BI BILA INTIMNA S JANJUŠEM: Bizarne scene u "Eliti" - NISKE STRASTI joj pomračile um (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka samo misli na one stvari i kako će da trese krevet sa bivšim košarkašem.

ANELI PRODALA ĆERKU DA BI BILA INTIMNA S JANJUŠEM: Bizarne scene u "Eliti" - NISKE STRASTI joj pomračile um (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić, koja je u rijaliti ušla kao žrtva, kojoj je starleta Stanija Dobrojević preotela muža Asmina Drudžića, pa je ostala sama sa ćerkicom Norom.

Navodno je i ušla u Belu kuću kako bi za sebe i dete zaradila novac, ali je na taj svetli cilj očito ubrzo zaboravila kada se smuvala sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji takođe ima ćerku i ženu sa kojom nastoji da sačuva odnos zbog naslednice.

Aneli se sada pokušala opravdati pred sestrom kojoj je uputila javnu poruku, ali je njeno obraćanje naišlo na osudu fanova rijalitija, koji je na društvenim mrežama prozivaju kako je tako lako "prodala" ćerku zbog svojih niskih strasti prema Janjušu. 

- Dala sam obećanje da u rijalitiju neću imati se*sualne odnose sa svojim partnerom, tj. sa Janjušem, ali naša emocija je i te kako jaka, prejaka i mi jednostavno ne možemo kontrolisati naša osećanja... Tako da, poručila bih joj da to što gleda ne uzima tako zdravo za gotovo i da to gleda kao nešto strašno - obratila se Aneli sestri, ali je dobila brutalan odgovor ispod snimka koji komentarišu korisnici drušvenih mreža:     

Republika

Foto: Printscreen

Aneli Ahmić urnisali fanovi na Instagramu                                                                                                                                                                  

- Nije strašno što će joj ćerka gledati klipove kad odraste, divan primer!

Podsećamo, odnos između Aneli i Janjuša zahladneo je po njegovom napuštanju rijaltija zbog porodične tragedije koju je nedavno doživeo. Naime, on je napolju uvideo da se Ahmićka koristi lažima i da ga obmanjuje po mnogim pitanjima. Iako se zakleo da se neće miriti sa njom, nakon povratka očito nije mogao da izdrži dugo razdvojen sa njom u istom prostoru, pa je usledilo još strastvenije pomirenje. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš u vreloj akciji

Njih dvoje ne mogu da se zasite jedno drugog i neprestano uživaju u vrelim akcijama ispod jorgana. Janjuš je zbog nje čak otkačio njihovog "rijaliti sina" Uroša Stanića, od kog se prethodno nije odvajao, na čemu su mu mnogi zamerili i promenili mišljenje o njemu. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Elita

25.01.2024 13:47

Sad ce da dodje materi sa stomakom do zuba da joj cuva i Janjusevo dijete.Sebicna.Ni ona ni Asmin ne zasluzuju malu.Mala radi odvojenosti od roditelja jos ne prica a 3 godine ima.

Nadica

25.01.2024 15:29

Glupi Janjuš ne shvata da ova hoće da zatrudni - kao što njena sestra ima 4 deteta sa 4 različita partera!!! Ološi i pijavice!

Chanel

25.01.2024 15:37

Sta je Aneli uradila od sebe.Ona se ne kupa vise,ne sredjuje,ne cisti oko sebe,ogromna je u guzici i nogama.Odvalila se od gojaznosti jos plus sex na tv .Asminom je bila dama sta je s njom ,poseljacila se ,majka joj bolje izgleda od nje