ANELI BRIGA ZA DETE, SAMO JOJ JE JANJUŠ BITAN: Ahmićki muž hoće da oduzme ćerku, a ovo što je sada uradila MOŽE DA ISKORISTI NA SUDU!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka maloletnog deteta odmah po povratku u Belu kuću zaboravila na realne probleme i nastavila da juri za bivšim, koji je više i ne konstatuje.

ANELI BRIGA ZA DETE, SAMO JOJ JE JANJUŠ BITAN: Ahmićki muž hoće da oduzme ćerku, a ovo što je sada uradila MOŽE DA ISKORISTI NA SUDU!

Foto: Printskrin

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić zgrozila je javnost kada se, umesto da brine za svoje dete, raspitivala za Marka Janjušević Janjuša, jer joj je očito i dalje najveći prioritet u životu da nekako ponovo dopre do njega.

Naime, ona je zbog suđenja oko starateljstva danas izvedena iz Bele kuće, a po povratku ju je samo zanimalo da li je Janjuš primetio da je nema.

Republika

Foto: Printskrin

Aneli Ahmić ispitivala Mionu za Janjuša

Ona je sama otkrila da je morala na suđenje, kada joj je njena rijaliti drugarica Miona Jovanović prišla i pitala gde je bila.

- Morala sam na suđenje... Ovi (Stanija i Asmin, prim. aut.) hoće da mi oduzmu dete - priznala je Aneli Mioni.

Međutim, iako napolju ima ozbiljne probleme, jer bivši muž Asmin Durdžić hoće da joj oduzme ćerku, Aneli je, po svemu sudeći, važnije da sazna kako se osećao bivši košarkaš dok nje nije bilo i da li je brinuo gde je ona.

- Je li skontao da me nema - pitala je Ahmićka Mionu Jovanović, koja je sela pored nje i pobrojala joj sve koji su pitali za nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš prebledeo kad se Aneli vratila u kuću

Inače, Janjuš je tokom njenog odsustva išao u pušionicu, pa se požalio Žani Đorđević i otkrio joj da je zabrinut za Aneli Ahmić, koju su jutros, kako je saznao, izveli iz "Elite". Bio je očajan, jer je to povezao sa njim i njihovim raskidom, te posumnjao da je Aneli samoinicijativno napustila rijaliti i diskvalifikovala se.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić nije mnogo objašnjavala zašto je izlazila iz Bele kuće

Međutim, ona se ubrzo nakon toga pojavila na vratima Bele kuće i dojurila u emisiju, a Janjuš koji je u tom momentu imao reč je pravo prebledeo. Aneli se samo kratko obratila ukućanima i gledaocima, a voditelj Milan Milošević je iskoristio priliku da ih oboje čačne. 

- Sad kaže da se sekira gde si - rekao je Milan.

- Jao, Milane, evo me, mrtva sam, ali evo me - rekla je Ahmićka, a Janjuš je nastavio svoje izlaganje, ne obraćajući joj se, iako je do tada bio zabrinut.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verica

20.01.2024 17:24

Kakva foliraza, zna se koji je postupak da bi uopste došlo do suda,