ANELI I TRUDNA ALEKS DELILE ISTOG MUŠKARCA: Radila u Bujanovcu, pa je KIDNAPOVALI - evo gde je ZAVRŠILA!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivene mračne tajne Aneli Ahmić uživo u programu!

ANELI I TRUDNA ALEKS DELILE ISTOG MUŠKARCA: Radila u Bujanovcu, pa je KIDNAPOVALI - evo gde je ZAVRŠILA!

Foto: TV Pink/printscreen

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević večeras je gošća voditeljke Dalile Dragojević u emisiji "Pitam za druga", a glavna tema je njen sukob sa Aneli Ahmić, kao i odnos sa Asminom Durdžićem. U jednom trenutku, Stanija je otkrila da je Aneli bila sa istim muškarcem kao trudna pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, kao i da je radila u Bujanovcu.

- Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - rekla je Stanija.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević u emisiji "Pitam za druga"

Stanija se potom osvrnula na odnos sa Asminom.

- Ja ne znam kako smo mi uspeli da ostanemo u dobrim odnosima pored svega ovoga, neka ostane na tome da ćemo još uvek razmisliti ne znam tačno još uvek ništa. Meni sad kao treba još jedan muškarac da mu kupi torbicu ili šta ne razumem - ispričala je Dobrojevićeva, pa se dotakla famoznog Alena:

- Asmin nije znao za Alena. Govorio je kako je svaki put odlazila u Sarajevo i provodila vreme s njim. Aneli ga je pikirala, Asmin je u šoku zbog svega što je saznalo.

Stanija se osvrnula i na Anelinu reakciju na Janjušev povratak u Belu kuću.

- On kad se pojavio na vratima, Aneli nema reakciju, ona ne plače ni za ćerkicom. Ona nema empatiju i nema emociju. Za Maju i Janjuša ćemo videti. Maja ga je ludo volela dok se nije desila situacija da ga precrta. Mislim da je Taki na aparatima, vraća mu se stari zet - rekla je Stanija.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Stanija Dobrojević bez dlake na jeziku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading