STIŽE SNAJKA U KUĆU KARIĆA: Takmičarka "Elite" SPOPALA Stefana preko Osmana, procurio SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić raskrinkao aktuelnu učesnicu "Elite"!

Takmičarka "Elite" Slađa Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina, digla je veliku prašinu svojim učešćem u šestoj sezoni popularnog rijalitija. Slađa je poznata i po tome što želi da bude u društvu poznatih ličnosti, kao i da kopira izgled starleta.

Jedna od javnih ličnosti koja joj se dopala je i bivši zadrugar Stefan Karić. Letos je pokušala da ga smuva preko njegovog oca Osmana Karića, koji je danas objavio snimak na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Osmana Karića

Osman je usnimio ekran i pustio Slađine glasovne poruke, koja se nudila Stefanu preko Osmana.

- Moj najlepši Stefan Karić. Volim ga mnogo. Stiže snajka u kuću Karića, gospodine Osmane. Nadam se da nemate ništa protiv - rekla je Slađa na snimku koji je objavio Osman, nakon čega je on dopisao:

- Ne. Taman posla, a kad ste planirali da dođete, gospođice Poršelina? - dopisao je Osman i stavio emotikon koji plače od smeha.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Poršelina

Osman je juče tokom trajanja radio-emisije "Amnezija" isprozivao voditelje Milenu Kačavendu i Marka Janjuševića Janjuša.

- Kad god gledam i slušam ovu emisiju, trčim na WC šolju, nije mi jasno zašto - poručio je Osman putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, njih dvoje su započeli emisiju tako što su komentarisali ljubavne odnose na imanju, a Osmanu se nije dopao način na koji je vode, pa se hitno oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading