MILJANA I ZOLA VARAJU NAROD! Najšokantniji PREOKRET - sve lažirali zbog ZARADE na TikToku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurio skandalozni dokaz iz Beča - Miljana i Zola prevarili naciju!

MILJANA I ZOLA VARAJU NAROD! Najšokantniji PREOKRET - sve lažirali zbog ZARADE na TikToku! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Diskvalifikovana takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je otišla u Beč. Ekipa našeg portala ju je usnimila na letu za austrijsku prestonicu, gde je napravila haos, a potom se Miljana nekoliko sati nije oglašavala. Potom se oglasila na društvenoj mreži Instagram i najavila TikTok meč sa Filipom Carem.

Republika

Foto: Republika

Miljana Kulić u avionu za Beč

Tokom meča se uključio Lazar Čolić Zola, te Miljani postavio uslov - nači će se sa njom u Beču, samo ako Cara pobedi u pet mečeva zaredom na gorepomenutoj mreži. Miljana to nije uspela, a Zola se uključio uživo. 

Tada je Miljani rekao da ima još jednu šansu da se vidi sa njim, ako večeras ponovi mečeve sa Carem i pobedi ga u pet partija zaredom. Kulićeva je odmah alarmirala svoju armiju fanova i pozvala ih da je večeras podrže u "nikad jačem broju".

Međutim, izgleda da je sve bila samo farsa. Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija, na kojoj se vidi da je Zola sačekao Miljanu na aerodromu, zbog čega su svi zaključili da su njih dvoje skovali pakleni plan kako bi zaradili što više novca od fanova.

Republika

Foto: TikTok.com, Društvene mreže

Zola sačekao Miljanu na aerodromu

Podsetimo, Zola je i juče tokom "lajva" pominjao skup život u Beču.

- Evo, ako me Car čuje. Dogovorite se za sutra, na pet dobijenih, ako dobiješ, javno se snimam i dolazim u Beč. Videćeš koje iznenađenje ćeš da dobiješ. Ali nećeš ga dobiti nikad. Moj predlog ti je da odmah spakuješ stvari i povratak u Niš, isplatljivije ti je. Jer ovde ti je sve skupo, vidiš da ne možeš - istakao je Čolić, dok je Miljana pozvala fanove da je večeras podrže:

- Dragi moji, dobro jutro vam želi vaša Miksi. Večeras u 21.45 svi na "lajv", jer od 22.00 časova meč sa Carem. P.S. Večeras jači nego ikad - napisala je Miljana i označila da se nalazi u Beču.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Miljana i Zola, Beč, ilustracija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading