OVO JE ISTINA O ODNOSU STANIJE I ASMINA: Nakon ovog poteza je sve jasno!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju šta se dešava u odnosu popularnog para!

OVO JE ISTINA O ODNOSU STANIJE I ASMINA: Nakon ovog poteza je sve jasno!

Foto: ATA Images, Facebook

Stanija Dobrojević, poznata po svojoj kontroverznoj reputaciji, trenutno uživa u romantičnoj vezi sa Asminom Durdžićem. Njihova veza postaje sve jača iz dana u dan, a Durdžić je nedavno na svom Instagram nalogu podelio dirljive reči posvećene Staniji, izražavajući svoja duboka osećanja prema njoj. Ova veza je privukla pažnju javnosti, posebno zbog Durdžićeve gestikulacije na društvenim mrežama gde je pokazao svoju ljubav prema Staniji.

- Ne treba mi raj jer sam te promašao. Ne trebaju mi snovi jer te već imam - napisao je Asmin u objavi koju je podelio putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com

Asmin podelio Stanijinu sliku

Asmin, bivši suprug Aneli Ahmić aktuelne učesnice rijaliti programa "Elita", nije skrivao svoja osećanja prema Staniji. Gotovo svakodnevno objavljuje njene slike na svojim društvenim mrežama, jasno pokazujući koliko mu je stalo do nje. Ova situacija dodatno doprinosi kontroverzi koja prati Staniju Dobrojević.

Republika

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

Asmin Durdžić nedavno se pohvalio na društvenim mrežama time što je svojoj voljenoj Staniji kupio skupoceni automobil, čija vrednost iznosi čak 300.000 evra. Ovaj gest ljubavi izazvao je pažnju javnosti i postao predmet brojnih komentara. Durdžić je istakao da je ovo rođendanski poklon za Staniju, izrazivši nadu da će ona uživati u poklonu baš kao što je i ona posebna u njegovom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Cudno

15.03.2024 19:00

Kada Aneli nije broj 1 tema onda se javi Alibaba i njegov otac ,da bi je novinari pitali pitanja.

Sasa

15.03.2024 21:54

Ova Stanija kada mislis to je to nema nize,uvek nas demantuje. Sramota zenskog roda