SAZNALA SE ISTINA O ANELI I ASMINU: Bivša zadrugarka obelodanila KLJUČNU STVAR!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović progovorila o gorućoj temi u medijima!

SAZNALA SE ISTINA O ANELI I ASMINU: Bivša zadrugarka obelodanila KLJUČNU STVAR!

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Bivša rijaliti učesnica Ermina Pašović, nedavno je šokirala javnost svojim izjavama. Ermina je direktno iz Sarajeva otkrila šokantne detalje o aktuelnoj učesnici "Elite" Aneli Ahmić, a posebno je istakla svoje poznanstvo sa Asminom Durdžićem.

Pašovićeva je iznela svoje mišljenje o Asminu, opisujući ga kao "malog ludaka, ali dobrog čoveka". Takođe je otkrila da je dobila informaciju od svoje najbolje prijateljice, koja je ujedno i prijateljica Asmina, da je Asmin Aneli zapravo stavio tačku na njihovu vezu mnogo pre nego što je ona započela romansu sa Stanijom Dobrojević. Ove tvrdnje izazvale su pravu buru u javnosti, posebno zbog Anelinog ulaska u rijaliti sa emotivnom pričom koja, prema rečima Ermine, nije istinita.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

- Poznajem Asmina. On je malo lud, ali je dobar čovek. Svakome bi pomogao. Moja najbolja prijateljica je i njegova, a kada je Aneli ušla u rijaliti sa svojom tužnom pričom odmah sam pitala da li je to istina - rekla je ona.

- Dobila sam odgovor “Ma jok, laže sve! Asmin ju je ostavio još odavno, pre Stanije”. Ona je iskoristila priču jer drugačije ne bi ni ušla u rijaliti. Kad sam videla da pred detetom plače, srce mi je puklo! - pričala je Ermina u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Republika.rs

Ermina Pašović

Ermina je otvorila dušu i iznela tvrdnje da je Aneli iskoristila svoju priču o Asminu kako bi se plasirala u rijaliti, a istovremeno je optužila Aneli i njenu sestru Situ za pokušaj sticanja popularnosti na tuđoj nesreći. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leeloo

10.03.2024 19:51

Sve su to djecije igre,nedovoljno dobro vaspitanih ljudi ,i Aneli i Alibaba su ogledalo njihovih majki .Sita ne moras se pretvarati da padas u nesvijest slusajuci Orlovo gnijezo,pobjedice ti sestra ,nemoj biti licemjer ,Srbi nisu od juce da ne znaju provaliti licmjerje.