DOKAZ O INTIMNOM ODNOSU ANELINE SESTRE I ASMINA: Sita ovo neće moći da porekne, jedan detalj ih je RASKRINKAO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula je fotografija, koja dokazuje da je na snimku sa Asminom ipak Sita?!

DOKAZ O INTIMNOM ODNOSU ANELINE SESTRE I ASMINA: Sita ovo neće moći da porekne, jedan detalj ih je RASKRINKAO! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Razgovor Aneli Ahmić i njene sestre Site bila je glavna tema u "Pretresu nedelje" sa Milanom Miloševićem, a sve je zaintrigirao momenat u kome je Sita rekla Aneli da je vreme da raspali po Asminu Durdžiću i otkrije sve što krije o njemu.

Aneli je tada krenula sa pričom i pomenula Asminovo dopisivanje sa advokatom, pa nastavila sa tim kako se pojavio Asminov eksplicitni snimak na kom on tvrdi da je Sita sa njim, tvrdeći da to nije istina.

Republika

Foto: facebook/instagram/pink printscreen

Aneli Ahmić, Sita, Asmin Durdžić

 

U javnosti se i dan-danas polemiše ko je na eksplicitnom snimku sa Asminom, a Ermina Pašović je odlučila da raskrinka Anelinu sestru i dokaže da je snimak ipak nje. Objavila je Sitinu stariju fotografiju, na kojoj je nosila zlatan nakit za nogu, identičan onom koji je bio na snimku.

- Evo nam Mortiše, lepotica naša. Baš je čudno da ovde tvrdi da je muško, gde se navodi da je to ona. Ovo je sve, samo muško ne - napisala je Ermina uz ove fotografije.

Republika

Foto: Instagram

Ermina Pašović, Sita Ahmić

 

Podsećamo, Asmin Durdžić dospeo je u žižu javnosti kada je majka njegovog deteta ušla u rijaliti sa skandaloznom pričom kako joj je Stanija Dobrojević preotela muža. 

Međutim ona se u rijalitiju i sama smuvala sa čovekom koji je van rijalitija pokušavao da izgladi odnose i pomiri se sa majkom svog deteta od koje se razveo zbog Maje Marinković.

S obzirom na to da je Maja Stanijina dobra drugarica, ona je automatski postala Anelina noćna mora kada se pojavila u Beloj kući, a Marinkovićka je posebno kivna na nju i zbog njene veze sa Janjušem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading